İLK KÜR DENEYİMİM RESİMLİ..
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
Re: İLK KÜR DENEYİMİM RESİMLİ..
Gitarist selam tekrar; sanırım ilk küründe sustanon+primobolan kullandın. tam olarak kaç haftaydı? ve pregnyl kullanmadım diyorsun. pct'nin kaçıncı haftasındasın ve kendini nasıl hissediyorsun? testislerde küçülme oldu mu? libido da düşme var mı?
- gitaristt
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 6 kez
- Aldığı teşekkür: 7 kez
yaptığım kür yukarda detaylı yazıyor ama 8 haftalık 500 mg sustanon 300 mg primobolan 30 mg dianabol kullandım.. kür boyunca libidoda inanılmaz artış oldu şuan pct 2. haftadayım libidom kür öncesine döndü diyebilirm bi isteksizlik yok ayrıca testislerde farkedilecek bir küçülme gözlemleyemedim yani şuan herşey normal gibi pct sonu kan vericem sonucu paylaşıcam buradan..
- gitaristt
- Yeni Üye
http://f1301.hizliresim.com/15/u/jdb3n.jpg 7 Aylık maceram.. son 2 ay kür yaptığım dönem..
- gitaristt
- Yeni Üye
birde 7. ay yazan son resim kürden 3 hafta sonraki halim ve spor salonundaki sıkıntılar yüzünden 3 hafta idman yapamadım formumu gözlemlemek için çektim sadece 15-20 sınav çektikten sonraki halim şimdi tekrar idmanlara başladım güncel resim atarım..
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Değişimin cidden çok güzel,takdire şayan. Seni azminden dolayı tebrik ediyorum,bu tarz küre girmek isteyenler için de güzel bir rehber olacak gibisin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- gitaristt
- Yeni Üye
tşk ederim lennox bu sporla uğraşan herkes gibi bende büyük emekler veriyorum ve karşılığını almak beni mutlu ediyor ve daha da hırslandırıyor, birilerine faydam olursa ne mutlu inş güzel bir örnek model olur bu konu herkese sporunda başarılar..
Yağsız büyümen süper olmuş.Kürün etkisinini tam olarak ne zaman gördün.Bunuda paylaşırsan yapıcak olan arkadaşlara rehber olmuş olur.Çoğu kişi yapar yapmaz etkisini göreceğini düşünebiliyor.
Sevgiler
Sevgiler
- gitaristt
- Yeni Üye
tşkler garanti..küre basladığım hafta yazmıstım sanki kür etki etmeye basladı yada psikolojikte olabilir diye yazmıstım ama 2. haftanın ortalarında kaldırdığım ağırlıklar bariz değişti yani ortalama 2-3 hafta da etkisini görmeye basladım diyebiilirim ama birde bunun psikolojik etkisi çok fazla..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir