Yaklaşık 4 yıl kadar vg sporu ile uğraşıyorum bunun son 2 senesi düzenli. Düzenli spor öncesi göbekli idim 1,75 boy 65 kilo bel çevrem 94 cm idi. arada bir ameliyat oldum çok önemli değil biraz kas kaybı yaşadım 4 kilo kadar

12 hafta, haftada 2 Ampül Primobolan 12 x 2=24
12 hafta, haftada 2 Ampül Testosteron Enantat 12 x 2=24
B vitamin desteği
Sabit olarak yediklerim ise şunlar ;
Sabah kahvaltı + bol meyve + sütlü prinç lapası (1 aleminyüm kase) ekmek yok
9:30 gibi 8 adet yumurta beyazı
12:00'da 2 tavuk göğsü prinç pilavı ve cacık veya salata
14:00 8 adet yumurta beyazı
16:00 sütlü prinç lapası (1 aleminyüm kase)
Antrenman ÖNCESİ 1 ölçek Whey Protein + Creatin+Glutamine (antrenman yapmadığım günlerde de alıyorum)
Antrenman SONRASI 1 ölçek Whey Protein + Creatin+Glutamine (antrenman yapmadığım günlerde de alıyorum)
Akşam yemeği + bol meyve + ekmek yok
Günde 1 lt %50 yağlı süt genelde Whey'leri sütle içiyorum.
Yaklaşık olarak ta 2 Lt su tüketmeye çalışıyorum.
bunlar sabit olarak yediklerim yaklaşık 150 -160 gr arası protein alıyorum. Kilo başına 2 gr proteinden fazla düşünüyor.
Kürüme ilave olarak eklemem gereken şeyler varmı. Amacım Yağlanmadan kas olarak kilo almak. Acaba 3 ay sonunda ne kadar kilo alabilirim. Elimde clenbuterol var onuda kürüme eklemelimiyim. biraz alt göbek sorunum var altta çıkıntı var kürle kullansam o bölge erir mi? Kür sonunda 1 ay Nolvadex kullanacağım. Bol meyve yediğim için muktivitamin desteği almıyorum.
Sizce bu beslenme tarzı uygun mu ?
Kür sonunda ne kadar kilo alabilirim?
Clenbuterol eklememin artısı eksisi ne olur ?
Ek olarak almam gereken ilaç var mı proviron gibi ?
Clenbuterol kullanırsam alt midemi kürle birlikte götürebilirmiyim ?
Böbrek ve Karaciğere zarar olur mu ?
Daha önce kür deneyimi yaşayan Vucüt geliştirmeye gönül veren USTA'larımızdan ve deneyimi olan forum sakinlerinden önerilerini olumlu ve olumsuz eleştirilerini bekliyor,
Herkese Spor dolu yaşam diliyorum. Hoşçakalın...