Merhaba follistatin 344 kullanmayı düşünüyorum. Trenbolone enanthate 400 mg ve testosteron enanthate 600 mg haftalık olarak kullanacağım. (Şuan 3. Kürüm olucak gelisme yavasladi o sebeple follistatin düşünüyorum)Yurt dışında ki videoları izledim günlük 100-1500 mcg arası kullanıyorlar. 20 gün kullanan da var 100 günde. 182 boy 101 kiloyum yag oranı 15.5
İlacın çalışması açısından ne kadar süre kaç mcg almalıyım daha önce tecrübe eden arkadaşlar yada hocalarım var ise cevap yazarlarsa çok sevinirim . ( yarışmacı değilim)
Follistatin 344 kullanımı Hk bilgisi olan yazabilir mi ?
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
Re: Follistatin 344 kullanımı Hk bilgisi olan yazabilir mi ?
Follistatin ile beraber igf ve ghrp de alabilirsin gelişmeyi ve büyümeyi artırmak için mesela günlük 100 mcg igf 500 mcg ghrp follistatinle yada follistatinsiz bile harika sonuçlar yaratacaktır. Günlük 1000 mcg follistatin olabilir 1500 mcg biraz gereksiz ve abartı doz olur bence.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Hocam igf ye ayırabilecek bütcem malesef yok. Birde bildiğim kadarıyla igh en az 6-10 Untei vurmak lazım. İlaç 3 aydan önce çalışmıyor en az 6 ay kullanımda benim için gereksiz masraf olur. Yarışmacı değilim. 250 mcg follistatin 20 gün kullansam çalışır mı ? Benelux marka almayı düşünüyorum. Follistatin ile beraber 400 mg trenbolone enanthate ve 500-625 mg testosteron enanthate ile beraber kullanicam. Benim cantaçı abi de ghrp ile desteklersen daha iyi çalışır dedim. Bütçe kısıtım olduğu için böyle bir planlama yapmayı düşünüyorum. Saygılarımla
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
Igf mg hesabıdır genelde 1 mg tüplerde satılır günde 100 mcg kullanırsın 1 tüp 10 gün gider ünite hesabı olan büyüme hormonudur pahalıdır ve dediğin gibi en az 3 ay kullanman gerekir.Günlük 250 mcg follistatin düşük bir oran ve 20 gün yetersiz bana kalırsa ama genede etkisi olacaktır haftalık 400 mg trenbolon ve 625 mg testosterone bile güzel sonuçlar verir bütçeni biraz daha zorlayıp satıcınında dediği gibi ghrp6 kombinesi yapabilirsin şimdiden başarılar
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Şimdi anladım hocam. 100 mcg igf1-L3 5 hafta hergun. 400 mcg follistatin 5 hafta hergun. Trenbolone enanthate 400 mg ve testosteron enanthate 625 mg(haftada toplamı) hafta da iki vurum 5 hafta bir kür yapicam. Kan değerleri çok kötü gelmez ise
treni ve testoyu 5 hafta daha devam edicem. (Tren ve testo toplamda 10 hafta olucak) Allahın izniyle bu dozajlar iyi çalışır diye düşünüyorum. Teşekkür ederim
treni ve testoyu 5 hafta daha devam edicem. (Tren ve testo toplamda 10 hafta olucak) Allahın izniyle bu dozajlar iyi çalışır diye düşünüyorum. Teşekkür ederim
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir