Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim malum siteden (forumda satıcı ismi paylaşılması yasak olduğu için banlanmak istemiyorum ) sigma medicals ürünlerini temin ettim 8 haftalık testo cypionate ve tren acetat siparişi verdim tablet sevmediğim için winstrol oxandrolone eklemedim amacım hem biraz yağ yakıp birazda kütlemi artırmaktı haftalık 500 mg cypionate ve 200 mg tren acetate kullandım satıcım janosjik analizlerinide paylaşınca markaya olan güvenimde arttı sonuca gelirsek kürden önceki ölçülerim
1.85 boy
95 kilo
%20 yağ oranı
Kol ölçüsü : 37 cm
Omuz genişliği 130 cm
Bel çevresi 95 cm
8 haftalık kür sonucu
Yağ oranı %13
Kilo : 96
Kol ölçüsü 41 cm
Omuz genişliği 145 cm
Bel çevresi 80 cm
Yağ oranımda %7 lik bir düşüş ölçülerimdede % 10 a yakın bir artış sağlayabildim kür öncesi ve sonrası resimleride paylaşıyorum süreç hakkındaki değerlendirmenizi ve bir sonraki kür tavsiyelerinizi paylaşırsanız sevinirim herkese iyi forumlar.
kür öncesi:
1.
WhatsApp Image 2024-11-25.jpg (16.84 KiB) 7897 kere görüntülendi
2.
WhatsApp Image 2024-11-25-2.jpg (14.27 KiB) 7897 kere görüntülendi
kürden sonra
1.
WhatsApp Image 2025-01-23.jpg (14.4 KiB) 7897 kere görüntülendi
2.
WhatsApp Image 2025-01-23-7.jpg (9.43 KiB) 7896 kere görüntülendi
Gelişim gayet iyi olmuş yağ oranı azalmış kas kütlesini artırmışsın bu ilk kürünmü birde trenbolone acetate ile testosterone propionate daha iyi kombine olur neden cypionate kullandın sigmaya gelince bu ara çevremde de kullanan kişilerden çok iyi dönüşler alıyorum ama ben buddhacıyım
Hammer hocam yorumun için teşekkürler bu ilk kürümdü o yüzdende dozajları düşük tutmaya çalıştım propionate yerine cypionate tercih etme sebebim yağ yakarken biraz da olsa hacim almak içindi marka konusunda tercihine saygı duyarım bende sigmaya şüpheyle yaklaştım ama janoshik testi güven verdikten sonra kullandım gayet iyi verimli bir kür dönemi oldu
İlk kürde trenbolone kullanmak düşük mg da olsa bana göre yanlış ki forumda bunlarca onlarca konu uyarı var şimdi trenbolone kullanıyorsun ileride ne kullanacaksın kür önerisinde bulunacak olursam yağ oranın zaten düşmüş 15 hafta haftalık 500 mg enantat 500 mg boldenone kürün ilk 10 haftasıda 500 mg deca nın seni iyi büyüteceğini düşüyorum tablet sevmediğin için dianabol önermedim
@starman testosterone cypionate ı 35 dolar civarında trenbolone acetatı ise 45 dolar civarında temin ettim.
@ hammer hocam sonuna kadar haklısın ama biraz daha hızlı sonuç almak adına ilk kürümde tren aldım pişmanda değilim açıkçası kür önerin içinde teşekkür ederim bende bu tarz bir kür düşünüyordum iyi forumlar.
Daha önce başka markalarda kullandım ama bu kış sigma medicals ürünlerini denemeye karar vermiştim deca enantat dianabol 15 hafta dianabol ilk 6 hafta kickstart 40 mg deca 500 enantat 750 mg aldım kilom 110 olduğum için anca keser yaklaşık 12.5 kilo kadar aldırdı yağ oranımda çok yükselmedi ama decadan dolayı hafif bir su tutumu oldu ama olsun ben patlak adele görünümünü seviyorum yaza doğruda sigma ile bir definasyon kürüne girer before after konusu açarım
Öncelikle kazandığın form için tebrikler tabi ilaçlarda orjinal olunca güzel sonuç kaçınılmaz oluyor sigmadan herkes memnun özellikle steril olması güzel birşey ilaç ödem iltihap vs yapmıyor buda kürün verimini arttırıyor.
Tebrikler bu kadar kısa sürede iyi bir gelişim olmuş sigmayla bu kış bende 2 kür yaptım ilki bulk deca testo dianabol diğeride definasyon kürüm oldu testo prop tren acetat winstrol tablet (şuan 9. haftadayım) ürünler hakkını veriyor tabi bende veriyorum bulkta kilo başı günlük 3 gram protein 4 gram karbonhidrat şuan definasyon günlük kilo başı 2 gram protein 1.5 gram karbonhidratımı ihmal etmiyorum.Şuan definasyonda hergün sabah aç karna 30-45 dakika bisiklet kardiyomu yapıyorum.