Swiss pharma steroid hakkında düşünceleriniz ?
Swiss pharma steroid hakkında düşünceleriniz ?
Merhaba arkadaşlar swiss pharma steroid markası kullanan bilenler yazarsa çok sevinirim iyi forumlar
- BoneCrusher
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 17 kez
- Aldığı teşekkür: 34 kez
Re: Swiss pharma steroid hakkında düşünceleriniz ?
Ürünleri tamamen boş yada yüzde 25 dolu isim yada iletişim bilgisi paylaşmak yasak olmasa buradan paylaşırdım 1. El satıcıdan tüm ürünlerini 6-7 euro ya alabiliyorsun ünlü hocalar ve para kazanmak isteyen fenomenlerin yüksek karla sattığı tokat ürünü kesinlikle uzak durun
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Re: Swiss pharma steroid hakkında düşünceleriniz ?
Daha önce düşüncelerimi defalarca paylaştım ve swiss pharma ürünlerini kullanarak mağdur olmuş birisi olarakta yazıyorum bu markayı satan portföyünde bulundurandan arkanıza bakmadan kaçın çünkü ya kaliteli ürüne ulaşamıyordur yada kaliteli ürün pahalı geldiği için bu markanın ürünü düşük fiyatla alıp yüksek fiyata satıyordur kullanan kişilerde ürünün hakkını verecek şekilde sonuç alamıyorlar şuan ülkemizde gözü kapalı alınacak markalar noxy dir buddha dır sigma dır balkan ve sp dir ama tabi bu ürünlerinde fiyatı yüksek olduğu için çoğu satıcı portföyüne eklemek istemiyor umarım yorumlar kafandaki soru işaretlerini gidermiştir iyi forumlar
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir