tek testis ile ilk kür ?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Cevapla
ender666
Yeni Üye
Mesajlar: 1
Kayıt: Pzr Kas 15, 2020 2:48 pm

tek testis ile ilk kür ?

Mesaj gönderen ender666 »

merhaba dostlar yaklaşık 4 senedir bb ile uğraşıyorum küçükken ameliyat ile testislerimden birtanesi alındı uzun zaman önce testesteronun testislerde üretildiğini öğrenince bu spora bakış açım değişdi ilerleyemiceğim aklıma geldi fakat öyle birşey olmadı hatta kan değerlerimi ölçtürdüğümde testo değerleri normal değerlerden bir tık üstte çıktı zaten sporda gelişim olarak bi sıkıntı çekmedim kütle güç kazanımım gayet iyi oldu ses tonum boyum sakalım çok sağlıklı gayet sağlıklı biriyim fakat ilk kürümü yapmaya karar verdim ve siz değerli arkadaşlarımın bu konuda düşüncelerini merak ediyorum sizce bir sıkıntı olurmu olursa ne gibi bir sorun yaşarım veya gidip aile hekimim ile görüşsem beni anlayıp tavsiyede bulunurmu nerden bilgi edinebilirim ?
Kullanıcı avatarı
lennox77
Mesajlar: 1735
Kayıt: Pzr Ağu 12, 2012 3:40 pm
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: tek testis ile ilk kür ?

Mesaj gönderen lennox77 »

Merhabalar dostum
Tek testis ile sağlıklı şekilde yaşayıp kür yapanlar var ancak kürlerde kendi değerlerin değişeceği için tek testisin bunu kaldırıp kaldıramayacağını bilmiyorum. Aile hekiminin birşey anlayacağını sanmıyorum,uzman ürologlar bile steroidler konusunda çok bilgili değil. Kendim araştırma içerisinde olacağım.
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir