arkdaşlar kendimde yüksek tansiyon olduğundan şüpheleniyorum. belirtiler yüksek tansiyon hissiyatı gibi.
ağırlık çalışırken kas ağırsından değilde baş ağrısından ve baş dönmesinden ağırlığı bırakıyorum. bazı günler özellikle berabet oluyor. 3-4 tekrarda şişiyorum. ve bu günlerde sanki vücudumu iyi kasamıyorum gibide hissediyorum. sanki ağırlığı iyi kavrayamıyorum ve güç uygulayamıyorum gibi hissediyorum.
bazı günlerse çok iyiyim o baş dönmesi hissi hiç olmuyor.
son bir yıldır ara ara yolda yürürken ani baş dönmelerimde oldu. hemen kaldırıma bir yere oturuyorum. 5-10 saniye kadar sürüyor bu dönmeler.
yakın zamanda doktora gideceğim. yinede buraya yazmak istedim belki bilgisi olan vardır.
antreman sırasında baş dönesi ve halsizlik
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: antreman sırasında baş dönesi ve halsizlik
İdman rutininizde nabız aralığınız yüksek seviyelerde mi ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir