Hangi illerden katılıyorsunuz?
Hangi illerden katılıyorsunuz?
Herkese selam;
Site yöneticileri ve modaratörlerde uygun görürse bu başlık altında yaşadığımız illeri yazalım.En azından aynı ilde bulunan spor severler olarak birbirimize yardımcı olacağımızı umuyorum.
Ben İzmir bornovada yaşıyorum.Sporu yaşam tarzı haline getirmiş tüm hoca ve arkadaşlarıma sevgilerimi iletiyorum.
Site yöneticileri ve modaratörlerde uygun görürse bu başlık altında yaşadığımız illeri yazalım.En azından aynı ilde bulunan spor severler olarak birbirimize yardımcı olacağımızı umuyorum.
Ben İzmir bornovada yaşıyorum.Sporu yaşam tarzı haline getirmiş tüm hoca ve arkadaşlarıma sevgilerimi iletiyorum.
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Re: Hangi illerden katılıyorsunuz?
Başlığın için teşekkürler forumumuzdaki bilgilerin sizin için yol gösterici bilgileri oluyorsa ne mutlu bize.Ben Adana Ceyhan'da oturuyorum.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Hangi illerden katılıyorsunuz?
Ankara'da ikamet ediyorum
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 12 kez
- Aldığı teşekkür: 16 kez
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir