Yani ilaçsız 2.5 ay ilaçlı 1.7 ay gibi birşey olmuş durumda an itibari ile

Kısaca kendimle ilgili bilgi vereyim, 33 yasindayim, daha önce vücut geliştirme ile ilgilenmedim, sadece yazları olmak koşulu ile yüzme, futbol basketbol gibi sporlar ile ilgilendim.
Küre başlamadan önceki kilo: 81 Yağ oranı yaklaşık %22 Boy 1.80
Kullanılan ilaçlar
1-10 Testo Enanthate (Watson pharma) 250mg / hafta * 10 ve sonrası 500mg
1-5 Boldenone ( Genesis meds) 250 mg / hafta * 5-9 Boldenone ( Watson pharma ) 250 mg/hafta * 9-10 Boldenone 400mg ye çıkarıldı
Yardımcılar
Zinco 50mg / gün
Enginar ekstratı
Çok düşük dozda arimidex 0.25 mg her 3-4 günde 1 (Gynoya yatkın değilim orjinal ilaçsız testo ve e2 değerlerim yüksek)
Günde en az 3-4 litre Su
Glukozamin
Protein tozları; Günlük eksik kalan kısmını tamamlayacak kadar, genelde 3-4 shake
Kür 20 haftalık olarak planlandı şu an yarısındayım, Diğer haftalar da danabol kesilerek diğerleri aynı ölçüde devam etmeyi düşünüyoruz.
Görüldüğü üzere kürün ilk kısmını çok basit ve sadece orjinal kütle kazanımı için planladık, anabolik kullanımı minimal ölçüde idi.
Kürün 10 haftalık sürecinde tam olarak 15 kilo aldım şu an susuz kaldığımda kilom 95.5 ya da 96.5 arasında gidip gelmekte.
Şu anki soğuk ölçüler;
Kol: 45
Gögüs; 125
Bel: Sabah 85 Akşam 88 falan oluyor

Omuz; Çevre: 139 - Arka açıklık 64
Bacak: 67
Başlamadan önceki ölçülerimi pek bilmiyorum, ancak kollarım 35 gibi birşeydi sanıyorum.
Hedefim classique physique seviyesine çıkıp o kütleyi korumak yani 105 kilo civarı %9 yağ oranı hedefliyoruz.