Ağrısız enjekte yolları...?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Ağrısız enjekte yolları...?
Herkese iyi akşamlar. İlacımı artık kendim atmak istiyorum . Kalçadan tam dönemediğim için beceremem diye düşünüyorum . Omuzdan veya Kalf gibi yerlerden atan var mı? En ağrısız bölge neresi ve atış tekniğiniz ne?
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Ağrısız enjekte yolları...?
Omuzdan kullanım asla ama asla olmaz. Çok çok ekstrem durumlarda artık kalça ve bacakta yer kalmadıysa düşük dozajlarda mecburen omuzdan tercih edilir ki bu bahsettiğim durumlar ancak üst düzey ve uzun süreli kürlerde olur. Bacağın dış kısmından kolaylıkla yapabilirsiniz. Youtube da birçok video mevcut. Sterilizasyona dikkat edin ve alıştırma için önce kendinize serum fizyolojik sıvı enjekte edeyerek deneyin
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Ağrısız enjekte yolları...?
İnsülin ucu olmaz dostum. Kasa zerk olmalı. İnsülin ucu deride kalır kasa zerk olmaz.
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir