Virigen + proviron kürü (1 aylık )

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
savasyok
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez

Virigen + proviron kürü (1 aylık )

Mesaj gönderen savasyok »

Selam arkadaşlar 13 yıldır dövüş sanatları ile ilgileniyorum 2 yıldır da aktif aralar vermeme rağmen fitness ile ilgileniyorum.Son 1.5 senedir çok iyi besleniyorum 2-3 ay bulk yaptım 8 kg aldım kreatin kullanıyordum bitmesine rağmen fazla küçülme olmadı.1 haftayı geçti virigen proviron kürü yapıyorum 40 mg + 25 proviron alıyorum biliyorum dozaj az niyetim güç artışıydı ufakta olsa baya etkiledi.Size sormak istediğim şey kür sonu pct olarak bir şey yapmama gerek var mı ? Yoksa kendi üretimim düzelir mi bir şey kullanmadan teşekkürler
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Virigen + proviron kürü (1 aylık )

Mesaj gönderen lennox77 »

Kürü ne kadar yapmayı düşünüyorsunuz ?
Bunun yerine dövüş branşları için Turanabol daha yararlı olurdu ama sanırım eczane dışına çıkmak istemediniz
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
savasyok
Yeni Üye

1 ay hocam süre olarak.Proviron virigen 10 tane kaldığında bitecek tekrar alayım mı gerek varmıdır ? Dövüş branşı şuan yapmıyorum özel derslerim dışında hocam vücut geliştirme ile devam ettiğim için böyle tercih ettim.Pct ye ihtiyacım var mıdır?
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Mesaj gönderen Hammerstorm »

savasyok yazdı:1 ay hocam süre olarak.Proviron virigen 10 tane kaldığında bitecek tekrar alayım mı gerek varmıdır ? Dövüş branşı şuan yapmıyorum özel derslerim dışında hocam vücut geliştirme ile devam ettiğim için böyle tercih ettim.Pct ye ihtiyacım var mıdır?

Sadece virigen ve proviron kullanımında kür sonu tedavisi yapmanı gerektirecek bir durum ortaya çıkmaz.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
savasyok
Yeni Üye

Çok teşekkürler hocam kaç gündür kafamı karıştırıyordu. Ventolin yada clen kullanarak yağ yakımına giriceğim 2 ay beslenmeyi ayarlayıp yeterli olur mu ?

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir