Steroid Kullanırken Kan Vermek

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
talebe
Yeni Üye

Steroid Kullanırken Kan Vermek

Mesaj gönderen talebe »

Merhaba üstatlar sizlere bir sorum olacak.Haftalık 250 mg Testosterone Enanthate kullanıyorum.
Bunun yanında kan bağışında bulunmak ne gibi komplikasyonlara yol açabilir sizce ? İlaçtan alınan verim düşer mi merak ediyorum.
Teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Steroid Kullanırken Kan Vermek

Mesaj gönderen lennox77 »

İlaçtan alınan verim düşmez ama kan bağışında bulunma prosedürüne aykırı hareket etmiş olursunuz
Söz konusu metinde ilaç kullanmamış olmanıza dair bir uyarı oluyor çünkü (kan bağışı metninde)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
kadavra35
Yeni Üye

Mesaj gönderen kadavra35 »

yanlış biliyorsunuz,geçen sene spor salonundan cıktıktan sonra kan bağışı aracı gördüm.yetkili doktorla konuşup deca-testo kullandıgımı bunun kan vermem için engel yaratan bi durum olup olmyacagını sordum tekrardan sordu bana ne kullanıyorsun dıye testo enant ve deca dedim hayır sıkıntı yok dedi fakat daha kapsamlı ilaçları bilemeyeceğim
Rooturk
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 60 kez

Mesaj gönderen Rooturk »

Steroid kullanmayan deca ve testoyu bilemez doktor değil prof olsun. Hamile bir kadına kan verdiğinizi düşünün düşüğe sebep olursunuz yani siz yanlış biliyorsunuz.
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 0 misafir