enjeksiyonu 1 gün atlamak ?
enjeksiyonu 1 gün atlamak ?
beyler bu hafta deca enanthe kurumun 5.haftasına girdim enjeksiyonları pazartesi ve perşembe yapıyorum elimdeki ilaç bittiği için yeni sipariş vericem oda perşembe gelir 1 gün enjeksiyon atlasak bir sıkıntı olurmu ?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 60 kez
Re: enjeksiyonu 1 gün atlamak ?
Siz hocanızın tavsiyesi ile kür içinde yüksek doz hcg yapan arkadassınız hatırladım. Deca zaten uzun esterli hafta iki gün vurmanızıda acaba hocanızmı söyledi merak ediyorum. Npp olsa anlıycamda... Biz genelde uzun esterleri haftada bir kullanıyoruz 1 gün gecsede problem olmuyor ancak haftada 2 gün enjeksiyon yaptığınıza göre problem olup olmayacağını hocanız daha iyi bilir.
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 60 kez
decayla testoyu haftada 1 vur 1 gün geciksede sıkıntı yok
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Depot ilaçlarda tek haneli sayılara tekabül eden gecikmeler sıkıntı yaratmaz (tekrar etmemek kaydıyla)
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 2 misafir