Sustanon + Deca Kürü Hakkında

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
odiii
Yeni Üye
Mesajlar: 85
Kayıt: Pzr Oca 29, 2017 5:38 pm
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 7 kez

Re: Sustanon + Deca Kürü Hakkında

Mesaj gönderen odiii »

Arkadaşlar bu sustanon belki güven veriyor size ama emin olun endokrin uzmanları dahil tavsiye etmiyor, sıkıntılı bir ilaç çok fazla dalgalanma yaratıyor. İnternet üzerinden birkaç site var zaten google' ye yazdığınızda direk geliyor kimsenin adını yazıp reklam yapma niyetim falan yok fakat güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Ben bizzat aynı endişelerden dolayı birkaçından aldığım ürünleri laboratuvar ortamında test ettim güvenilir çıktı. Saflık yüzdeleri biraz değişiyor sadece oda sizin farkedebileceğiniz bir değişim yaratmıyor ama sustanondan uzak durun.
kWo
Yeni Üye
Mesajlar: 7
Kayıt: Sal Ara 27, 2016 1:01 pm
Ettiği teşekkür: 2 kez

Re: Sustanon + Deca Kürü Hakkında

Mesaj gönderen kWo »

Yani ben sustanonu oldukça yaygın ve çok kullanılan bir testo olarak biliyorum ama? Yarın ilk enjeksiyonlara başlıyorum, zaten ilk kürüm olacak ve acayip tedirginim, böyle yorumlarda negatif etkileniyorum:)

Burdan günlük gibi paylaşmayı planlıyorum, susta deca işe ilgili çok başlık yok, sonraki arkadaşlara da bi faydası dokunur umarım.
Cevapla

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 5 misafir