Testo enantat - Boldenon - Danabol kürü YARDIM .!!
Testo enantat - Boldenon - Danabol kürü YARDIM .!!
Herkese merhaba benım bı sorum olucak haftada 500 mg testo enant - 400 mg boldenon - günlük 30 mg danabol alıyorum
1. enjeksiyonu salı günü oldum perşembe günü bacagımda ağrı yaptı baska bir problem olmadı
2. enjeksiyonu cuma günü oldum
sabahında b12- supradyn - balık yağı içmiştim
enjeksiyon olduktan sonra ishal gibi bi problemım oldu onemsemedım
enjeksıyondan sonra ant öncesi kahve içtim
spora gittim antrenmanda hicbir problem olmadı halsiklik dışında
antrenman bitti yemek falan yendi supplementler içildi gece yatıcam bi ateş mide bulantısı ve acaip bir enerji artışı oldu uyuyamadım sonra halsizlik baş gösterdi ve beynımde uyuşma oldu biraz . Açıkcası benı korkuttu hastaneye gittim müşade altında tuttular nabız ve kan değerleri normaldi ( bilen bi doktor olmadıgından sadece bu testleri yaptılar )
sabaha karşı eve gelip uyuya kalmısım o gün danabol almadım sporada gidemedim bi iştah kesintisi oldu yemek falan yiyemedim ve mide bulantısı oldu . sonucunda tabiki bi hayal kırıklığı
benim sorum şu sizce korkulucak bi durummu yoksa herkeste olan problemler mi veya cozumu varmıdır . yarın 3. enjeksıyon olucam oyle bişey olmamasını umuyorum
LÜTFEN YARDIMCI OLUCAK DOSTLARIMIN YARDIMINI BEKLIYORUM
1. enjeksiyonu salı günü oldum perşembe günü bacagımda ağrı yaptı baska bir problem olmadı
2. enjeksiyonu cuma günü oldum
sabahında b12- supradyn - balık yağı içmiştim
enjeksiyon olduktan sonra ishal gibi bi problemım oldu onemsemedım
enjeksıyondan sonra ant öncesi kahve içtim
spora gittim antrenmanda hicbir problem olmadı halsiklik dışında
antrenman bitti yemek falan yendi supplementler içildi gece yatıcam bi ateş mide bulantısı ve acaip bir enerji artışı oldu uyuyamadım sonra halsizlik baş gösterdi ve beynımde uyuşma oldu biraz . Açıkcası benı korkuttu hastaneye gittim müşade altında tuttular nabız ve kan değerleri normaldi ( bilen bi doktor olmadıgından sadece bu testleri yaptılar )
sabaha karşı eve gelip uyuya kalmısım o gün danabol almadım sporada gidemedim bi iştah kesintisi oldu yemek falan yiyemedim ve mide bulantısı oldu . sonucunda tabiki bi hayal kırıklığı
benim sorum şu sizce korkulucak bi durummu yoksa herkeste olan problemler mi veya cozumu varmıdır . yarın 3. enjeksıyon olucam oyle bişey olmamasını umuyorum
LÜTFEN YARDIMCI OLUCAK DOSTLARIMIN YARDIMINI BEKLIYORUM
- ati88
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 64 kez
- Aldığı teşekkür: 57 kez
Re: Testo enantat - Boldenon - Danabol kürü YARDIM .!!
Eğer hastanede tansiyon ,enfeksiyon vs gibi nedenleri elimine ettilerse aklıma dianabol geliyor.
Dianabol beyinde dopamin ve serotonin sentezini arttırdığı için iştahsızlık yapabilir.
Akşam oldup dianabolun etkisi geçince dopamin azlığından dolayı düşüş yaşayıp uykusuzluk ve brain fog denen zihinsel etkilere neden olmuş olabilir.
Bir süre dianabole ara vererek devam edebilirsin. (Burada kullandığın enjeksiyonların steril olduğunu varsayıyorum)
Dianabol beyinde dopamin ve serotonin sentezini arttırdığı için iştahsızlık yapabilir.
Akşam oldup dianabolun etkisi geçince dopamin azlığından dolayı düşüş yaşayıp uykusuzluk ve brain fog denen zihinsel etkilere neden olmuş olabilir.
Bir süre dianabole ara vererek devam edebilirsin. (Burada kullandığın enjeksiyonların steril olduğunu varsayıyorum)
hastanede tansiyona ve kan değerlerine baktılar sıkıntı cıkmadı
enjeksiyonlarıda zaten eczanede oluyorum kendım yapmaktan cekındım acıkcası
bana testo flu dediler ama dediginiz olayda tam onun gibiydi .. danabole ne kadar ara vermeliyim veya tamamen mi kesmem lazım . kürümü ne kadar geriye atar bunlarıda cevaplayabılırsen cok sevınırım hocam
şimdiden teşekkür ederim
enjeksiyonlarıda zaten eczanede oluyorum kendım yapmaktan cekındım acıkcası

bana testo flu dediler ama dediginiz olayda tam onun gibiydi .. danabole ne kadar ara vermeliyim veya tamamen mi kesmem lazım . kürümü ne kadar geriye atar bunlarıda cevaplayabılırsen cok sevınırım hocam

- ati88
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 64 kez
- Aldığı teşekkür: 57 kez
Dianabole bir iki gün ara ver. Eğer mide bulantısı, iştahsızlık, ve zihinsel uyuşma şikayetleri geçerse bunlara dianabolun neden olup olmadığını anlamış olursun. Eğer dianabolden kaynaklı ise o zaman daha az dozdan devam etmeyi deneyebilirsin. Kürü etkileyip etkilemeyeceğine çok kafanı da takma; zaten güçlü iki steroid daha kullanıyorsun, antremana normal devam et.
Bir de, gece sıcak basması ve enerji gelmesi dopamin sistemimin bozulmasından olabileceği gibi, kan şekerinin düşmesinden de kaynaklı olabilir. Devam ederse yatmadan önce karbohitrat yemeyi veya akşam son öğünde karbohidratı arttırmayı deneyebilirsin.
Bir de, gece sıcak basması ve enerji gelmesi dopamin sistemimin bozulmasından olabileceği gibi, kan şekerinin düşmesinden de kaynaklı olabilir. Devam ederse yatmadan önce karbohitrat yemeyi veya akşam son öğünde karbohidratı arttırmayı deneyebilirsin.
- XHasanX
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
dianabol güzel hacim aldırıyor ama midesi hassas kişilerde yanma bulantı iştahsızlık yapabiliyor bunn için kürüne günlük 250-500 mcg ghrp6 ekleyebilirsin gayet güzel iştah açıyor ve kürü daha verimli hale getiriyor.
ilk kürde peptid dusunmuyorum hocam bılıyorum cok ıyı ıstah acıyor ufak ufak gideyim diyorum .
Bugun ilk defa 30 mg a cıkarıcam danabolu bakalım etkısı nasıl olucak eğer tekrar öyle bi sorun olursa dusureblrm dozajını . arimidex dusunuyorum her enjeksıyon gunu yarım tablet . bu gece bide onu deneyeyim karbonhidratı biraz arttırayım o gün son öğün karbonhidrat almamıstım ondan da kaynaklanmıs olabilir
Bugun ilk defa 30 mg a cıkarıcam danabolu bakalım etkısı nasıl olucak eğer tekrar öyle bi sorun olursa dusureblrm dozajını . arimidex dusunuyorum her enjeksıyon gunu yarım tablet . bu gece bide onu deneyeyim karbonhidratı biraz arttırayım o gün son öğün karbonhidrat almamıstım ondan da kaynaklanmıs olabilir

- XHasanX
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
o zaman gluchapge yada glifor alabilirsin onlarda çok iyi vücudun doğal insülinini tetikleyerek iştah açmaya yarıyor ve dolaylı yoldanda kürün verimini artırıyor.
herkese tekrardan merhaba
Dun 3. enjeksıyonumu oldum . hicbir problem yasamadım . diğer enjeksıyonlarda da bilgi vermeye devam edecegim . danabole devam edıyorum bakalım neler olucak
Dun 3. enjeksıyonumu oldum . hicbir problem yasamadım . diğer enjeksıyonlarda da bilgi vermeye devam edecegim . danabole devam edıyorum bakalım neler olucak

Herkese tekrardan merhaba 5. enjeksıyonu oldum.. ve tekrar aynı şikayet.
Mide bulantısı - iştah kesilmesi ve ishal
biri yardımcı olabilirmi lütfen bu sorunu nasıl çözebilirm

Mide bulantısı - iştah kesilmesi ve ishal
biri yardımcı olabilirmi lütfen bu sorunu nasıl çözebilirm

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir