Kür de Kemik Kırılması
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Kür de Kemik Kırılması
trenbolone kürünün 5.haftasında sağ el 3.4.parmaklarım elimin üst tarafından kırıldı,alçıya aldık ne yapmalıyım küre devam edip bacak omuz kardiyo mu yapmalıyım yoksa kesmeli miyim alçı dirseğin 10 cm altına kadar alındı.Allah kimsenin başına vermesin,yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen.
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Kür de Kemik Kırılması
Geçmiş olsun acemi boksör kırığı sanırım literatürdeki adı bunun eminde değilim
Kürü kesmeni öneririm maksimum fayda alınamayan kür hem zaman hem sağlık yönünden efektif değildir
Kürü kesmeni öneririm maksimum fayda alınamayan kür hem zaman hem sağlık yönünden efektif değildir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
sagolun hocam tesekkürler,kürü kesmemi söylediniz pct yapmalı mıyım bir de tam olarak iyileşme olduktan sonra hemen başlamalı mıyım küre bununla ilgili düşüncelerinizi öğrenebilir miyim,bu ara da moralim sıfır hala şoktayım buna da şükür ama yerlen yeksan oldum,şu an için düzenli olarak protein vitamin mineral vb alıyorum nasıl bir yol izlemeliyim
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 60 kez
Geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda iyileşirsiniz.
Rooturk@Hotmail.Com - 532 749 69 83
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 5 misafir