İlk kürüme giriyorum , Birkaç sorucuk :D
-
- Yeni Üye
İlk kürüme giriyorum , Birkaç sorucuk :D
Merhabalar arkadaşlar 2 gün sonra ilk kürüme başlıyorum. 3 senelik vücut geliştirme geçmişim var yaşım 21 boy 1.72 kilo 75. Fakar bazı ufak sorularım olacak çünkü herkes farklı birşey söylediği için fikirlerinizi almak istedim, sorularım kür içerisinde iken kullanmam gereken KORUYUCULAR ve kür sonrası yapmam gereken ideal PCT. Kürüm şu şekilde ;
1-12 Hafta 200mg Iran Pharma T-Enanthate
1-12 Hafta 400mg GEP Boldenon
1-6 Hafta Günde 30mg Balkan Pharma Danabol
Kür içerisinde kullanmak için supplementlerim hazır beslenme programımda hazır. Asıl merak ettiklerim kür sırasında ve kür sonrası PCT ve koruyucular hakkında yardımcı olursanız çok memnun kalırım. Teşekkürler....
1-12 Hafta 200mg Iran Pharma T-Enanthate
1-12 Hafta 400mg GEP Boldenon
1-6 Hafta Günde 30mg Balkan Pharma Danabol
Kür içerisinde kullanmak için supplementlerim hazır beslenme programımda hazır. Asıl merak ettiklerim kür sırasında ve kür sonrası PCT ve koruyucular hakkında yardımcı olursanız çok memnun kalırım. Teşekkürler....
-
- Yeni Üye
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: İlk kürüme giriyorum , Birkaç sorucuk :D
Benim görüsüm bu kurde pregnly kesinlikle kullanma pctnde klomen ve nolvadex yeterli olur.kür sirasindada karaciger koruyucu bi bitkisel destek ve cinko kullan.
-
- Yeni Üye
Milk thistle, Çinko Magnezyum v b6 b12 multivitamin şeklinde kullanıyorum, fakat prengnly neden kullanmayayım onu merak ettim , yorumun için teşekkürler.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
kurden sonra lh fsh kontrolu yaptırmadan kafaya gore pct yazmakonermek yanlıstır!!!! zamanla kur gecmıın arttıkca buna ıhtıyac duyup duymadıgınıda anlayacaksın;)
-
- Yeni Üye
Teşekkürler samet_61 bunların testini nasıl yaptırabilirim, hastaneye gittiğimde nelerimin tahlilini yapmalarını istemeliyim ?
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Her hangi eğitim araştırma hastanesinde edokronoloji veya dahiliye bölümünde testleri yaptırabilirsin.
hormon olarak prolaktin total testesteron serbest testesteron fsh lh estredrol progesteron dheas SHGB karaciğer içinde ast, alt, bilirubin baktırman yeterli olacaktır.
hormon olarak prolaktin total testesteron serbest testesteron fsh lh estredrol progesteron dheas SHGB karaciğer içinde ast, alt, bilirubin baktırman yeterli olacaktır.
-
- Yeni Üye
Teşekkürler orhan
, ek olarak , kürüm bittikten kaç hafta veya gün sonra bu testleri yaptırmalıyım ?

- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
ilaçların yarılanmasına bağlı kürden 2-3 hafta sonra ve pct bitiminden 2-3 hafta sonra tekrardan yaptırmanı tavsiye ederim değerleri karşılaştırmak açısından 

Ya kardesim boldenonun testodan daha fazla olması sacmalık öyle seymi olur ya esit olucak yada testo daha fazla olucak
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir