Suratın kilo alması?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
Suratın kilo alması?
Merhaba arkadaşlar , deca küründeyim kürüm bitmek üzere az kaldı iyi de kilo aldım. Ektomorf biriydim kürden önce. Çevremdeki herkes yüzümün de çok kilo aldığını şiştiğini ve sadece yüzüme bakıldığında şişko biri olduğumu söylüyor. Yüzüm nasıl neyle kilo almış olabilir ? Ya da yüzümü eritip eski haline getirmem mümkünmüdür? Kısacası bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa yardımcı olsun lütfen. Teşekkürler.
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Suratın kilo alması?
Deca'nın klasik yan etkiler,su tutar yapabileceğinin birşeyin yok. Dietini de bozduysan daha kötü su tutuyor
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 99 kez
- Aldığı teşekkür: 20 kez
hımmm anladım çok teşekkür ederim lennox. artık tek umudum kürden sonra o suların atılması :/
Hayallerini gerçekleştiremiyorsan neden yaşıyorsun , asla pes etme ve asla tatmin olma! Sınırsızı ve sonsuzu iste , mümkün olanla yetinme!
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Elinden geldiğince temiz beslenmeye bak,aksi halde dediğim gibi su tutan bir ilaç olan deca,daha da fazla su tutuyor
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir