Primabolon uzun bir ilaç değil mi. Enentat cinsi bir dht. Bununla birlikte enantat türü bir testesteron gerekmez mi. Sustanon kısa esterlerin bulunduğu bur karışım. Yağ yakma kürlerine daha uygun değil mi.
Biraz eski gibi konu ama aynı küre bende gireceğim, sizin kür bitmiştir çoktan sanıyorum. Kaç haftalıktı bu kür ve size kazanımı ne durumda , pct sini nasıl yaptınız olumsuz bir durum oldumu vs, bu konular hakkında biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Sir_Ozzyz yazdı:Biraz eski gibi konu ama aynı küre bende gireceğim, sizin kür bitmiştir çoktan sanıyorum. Kaç haftalıktı bu kür ve size kazanımı ne durumda , pct sini nasıl yaptınız olumsuz bir durum oldumu vs, bu konular hakkında biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim
Evet bitti ben kürü 12 hafta olarak düşünmüştüm fakat 9.5 haftada bitirdim. Kür sırasında ortalama beslenme ile 10 kilo kadar aldım kürden sonra testislerimde gözle görülür bir küçülme olmadığı için 1500 pregnyl ve 100 mg klomen 50 mg nolvadex kullandım 2 hafta kadar şuan bir sorun yok. Kürden sonra beslenmemi bozmadan daha patlayıcı ve kardiyo ağırlıklı antrenmanlar yapmaya başladım. Hafif bir küçülme var tabi ki zaten bu kür işi iki ileri bir geri tarzında oluyor bence. Verimi çok güzel olsada bir daha girermiyim bilemiyorum çünkü örnek olarak ben 24 yaşındayım askere gitmedim daha askere gitsem bitti mesela olay yada iş güç vs durumları 1-2 ay aksatsan vücut hemen çöküyor. Tabiki sporumu yapmaya devam edicem, beslenmeme özen göstericem ama bu sporu hobi olarak yapıcaksam ilaç kullanmama gerek yok diye düşünmeye başladım. Bunu kür yaptıktan sonra düşünme sebebimde salonda tanıştığım milli bir sporcunun bana verdiği hayata dair örnekler oldu. Sadece dış görünüşüm iyi olsun düşünceniz varsa bence kullanmayın, daha büyük hayalleriniz varsa bol şans
Hocam cevapların,yorumların ve ilgilendiğin için çok teşekkürler öncelikle. Bir sorum daha olacak, kür içerisinde proviron,arimidex tarzı şeyler kullandınız mı ? Karaciğer ve böbrekler için herhangi bir ilaç kullandınız mı ? Son olarakta supplement takviyeniz nelerdi ? Tekrar teşekkürler..
Rica ederim evet kür içerisinde günlük 50 mg proviron ve üç günde bir olmaz üzere bir tablet arimidex kullandım. Karaciğer için milk thistle kullandım, bol bol su içtim, Pharmaton multivitamin, Zinco, Bemiks C ve balık yağı hapı kullandım. Supplement olarak sadece bcaa katkılı protein tozu kullandım asıl mesele beslenme zaten supplementlere para vermek yerine etini, yumurtanı yoğurudunu alırsın. Bal, pekmez, tahin, ceviz gibi şeylerin ucuz olanlarını almak yerine o supplement paralarıyla organik vs katkısı az olan şeyleri tercih edersin bence çok daha yararlı olur.
Hocam ben ilk 4 hafta danabol eklemeyi düşünüyorum, sizce zararı yararı ne olur nasıl olur veya eklemeli miyim ? (bu arada avatardaki vücut benim, %6-7 yağ oranım var 1.87 boy ve 74 kiloyum yaş 22 yani cok zayıf yağsız ama parçalı, ben hacimlenmek istiyorum, 85-90'ı görmek istiyorum
Danabol ekliyorlar bu küre kickstart amaçlı, ben eklemedim. Lennox77 hocamızın çok güzel yazıları var foruma göz gezdirirsin kürünü planlayabilirsin hemde kafandaki soru işaretleri gitmiş olur.