primobolan sustanon ???
primobolan sustanon ???
Arkadaşlar merhaba spor geçmişim 1 yıl , gelişim yavasladıgı ıcın seviyemi bi tık yukarı cıkarabılmek ıcın en ufak dozlarda 6 yada 8 haftalık bi kür düşünüyorum haftada 1 primobolan 100mg ve 1 sustanon 250mg tek ıgnede haftada bır bunu vurulucam sızce etkısı ne kadar olur ıse yarar mı ???
Re: primobolan sustanon ???
Evet yararı olur. Ama zaten primobolon 5 - 6 haftadan sonra kendini belli etmeye başlar. Bence kür süresini 9 yada 10 haftaya uzatabilirsin.
Bu arada ilk yıldan sonra gelişmenin durması biraz ilginç. En az 3 yıl gelişme devam eder. Genellikle plato düzeyine gelmek 4 yada 5 yıldır. Daha sonra gelişme durur. Ama bu süreye kadar gelişme olur.
Benim ikinci kürüm bu şekildeydi ve inanılmaz gelişme gördüm. Sizin ilk kürünüz ise çok güzel bir gelişme olacaktır sanıyorum.
4. Haftadan sonra dozajı biraz arttırmak yararlı olur.
Sustanona bir hafta önce başlayın bir hafta geç bırakın.
Bu arada ilk yıldan sonra gelişmenin durması biraz ilginç. En az 3 yıl gelişme devam eder. Genellikle plato düzeyine gelmek 4 yada 5 yıldır. Daha sonra gelişme durur. Ama bu süreye kadar gelişme olur.
Benim ikinci kürüm bu şekildeydi ve inanılmaz gelişme gördüm. Sizin ilk kürünüz ise çok güzel bir gelişme olacaktır sanıyorum.
standart yazdı:Evet yararı olur. Ama zaten primobolon 5 - 6 haftadan sonra kendini belli etmeye başlar. Bence kür süresini 9 yada 10 haftaya uzatabilirsin.
Değişim ne zaman olur suan basladık aslında kure pazartesı 4. igneyı vurulucaz ? bu arada gelısım durdu demedım sadece bırazcık yavasladı gıbı geldı yada sureklı gordugumden bana oyle gelıyo ama tabıkı olculere gore gelısıyorum ama bı tık ılerı almak ıstedım o yuzden
Evet böyle görünür şekilde daha çabuk bir gelişme olacaktır.
Zaten cinsek istek ve sertleşme konusunda değişmeyi siz de farketmişsinizdir.
5 ile 7. haftalarda gözle görülür bir fark olacaktır.
Bu arada yemek, idman ve uyku konusunu ciddiye almazsanız çok az bir gelişmeye şahit olursunuz.
Bu arada yemek, idman ve uyku konusunu ciddiye almazsanız çok az bir gelişmeye şahit olursunuz.
standart yazdı:Evet böyle görünür şekilde daha çabuk bir gelişme olacaktır.
Hocam bu dedıgım dozlar tahmını kac kılo aldırır ne kadar etkıler ?
Her şeyi doğru yapsan bile 10 hafta sonra kaç kilo kas veya toplam kaç kilo alabileceğinin bir tarifesi yoktur. Bu bünyeye göre değişen kişisel bir konudur.
Ama primobolon yağsız kas kazandıran bir ilaçtır. Aldığın kadarı, nerdeyse bütünüyle kalıcıdır denebilir.
Ben ilk primobolon kürümde iştahıma yenik düştüm yanlış beslendim ve 7 - 8 kilo aldım. Sanırım 2.5 kg kadar kas kazanmışımdır.
Mükemmel bir diyet ve idmanla bile bu sürede 3 kilodan fazla net kas kazanacağınızı sanmıyorum. Böyle olması büyük bir başarı olur.
Bence burada iyi bir idman ve beslenme programına odaklanmanız gerekir.
Mesela 3 hafta önce biten primobolon sustanon küründen kilo vererek çıktım.
Ama primobolon yağsız kas kazandıran bir ilaçtır. Aldığın kadarı, nerdeyse bütünüyle kalıcıdır denebilir.
Ben ilk primobolon kürümde iştahıma yenik düştüm yanlış beslendim ve 7 - 8 kilo aldım. Sanırım 2.5 kg kadar kas kazanmışımdır.
Mükemmel bir diyet ve idmanla bile bu sürede 3 kilodan fazla net kas kazanacağınızı sanmıyorum. Böyle olması büyük bir başarı olur.
Bence burada iyi bir idman ve beslenme programına odaklanmanız gerekir.
Mesela 3 hafta önce biten primobolon sustanon küründen kilo vererek çıktım.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir