Amaç ve Uygunluk Sorunsalı

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
tolgacan94
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Amaç ve Uygunluk Sorunsalı

Mesaj gönderen tolgacan94 »

Merhaba Steroidforum.tr Üyeleri
Öncelikle kendimi tanıtmayı isterim ismim Tolga yaşım 22 kilom 74 yağ oranım %9-10 civarlarında bundan önce 4 yıl yüzme bıraktıktan sonra 1 yıl kadar amatör boks 1.5 yıldan beridir de bodybuilding sporu ile uğraşıyorum.Beslenme ve antreman gibi konularda iyi şekilde bilgili olduğumu söyleyebilirim ve Zor kilo alan birisiyim 4000 kalori civarlarında yaklaştığımda yavaş yavaş kilo alıyorum.Her günümü Fat secret adlı uygulama ile inciğine cinciğine kadar yazıp kalorileri sayarak ortalama 3800 kalori alarak 2 ay içerisinde 4 kilogram aldım.
Haftada 6 gün antreman
Amacım kilomu fazla da yağlanmadan 84-85 civarlarına çıkartmak şuanki soğuk ölçülerim;
Bel:80
Kol:33-36
Omuz:128
Bacak:53
Kalf:40
Göğüs:103
Kürde Kullanacağım Suplement Kombinasyonu
Günde 3ölçek Genrise whey protein
12 tablet Gaspari Aminomax 8000
190gr ölçek Arnold iron Mass gainer(95 gr ında 36gr protein-36 gr tatlı patatesden elde edilmiş karbonhidrat içeriği)
Kreatin Monohidrat Ultimate
Olimp Bcaa Xplode 10 gr
2000mg omega3-2000 mg vitamin c
Dr.Quicks milk thistle 500 mg
True Nature B kompleks tablet
Almayı düşünüyorum bunların dışında beslenme düzenim:
Günde 700 gr kadar tavuk gögüs filetoyu 3 öğüne bölüp yanlarında bulgur-esmer prinç-makarna gibi karbonhidratlar ile destekliyorum
200 gr kadar da badem fıstık ve cevizi karıştırdığım kuruyemiş mix inden yiyeceğim

Karakter olarak çok kararlı ve disiplinliyim bu beslenme düzenini 1 gün bile bozmadan kür boyunca ilerleyeceğim
Amacım yağ oranımı fazla artırmadan kilo ve ölçü kazanmak
Daha önce kür yapmadım bu bilgiler eşliğinde Testo-Deca-Danabol kürüne mi girmeliyim yoksa başka bir kür mü düşünmeliyim,
kürden sonra bu şekilde devam ederek nihai ölçülerimi ve kilomu ne kadara yükseltebilirim.
Bu arada bana yardımcı olmaya çalışan Lennox77 kardeşime de teşekkürlerimi sunuyorum.
Şimdiden bilgiler için teşekkürler iyi forumlar..
Spor Geçmişi
4 sene profesyonel yüzücü
1 sene amatör boks
2014 den beri bodybuilding
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Re: Amaç ve Uygunluk Sorunsalı

Mesaj gönderen orhan15 »

Merhabalar,
Fazla yağlanmadan kg istemişsiniz size ilk kürde decayı önermem çünkü su tutumu yüksek oluyor ve yağ alımıda ayrıca testislerede baskısı yüksek bir ilaç. .Ama sizin hedefinize uygun olarak Boldenon Testesterone enanthate ( Danabol (su tutumu rahatsız etmez ise) yada Primabolan Testesterone enanthate Danabol,
Primabolan ve Boldenon Decaya nazaran az su tutan ve temiz büyüten ilaçlardır bu yüzden tavsiyelerim bu yönde.
ilk kür olacağından ; 500 mg testo -400mg boldenon yada 500 mg testo -300/400mg primabolan yaşınıza ve kg nıze ıdeal .Danabol kıck start olarak 4 hafta 30mg alınabilir. 12 haftalık kür yapılabilir.
saygılarımla iyi forumlar.
tolgacan94
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen tolgacan94 »

öncelikle teşekkür ederim boldenon ile istediğim kilolara çıkabilir miyim orada şüphelerim var boyum 183 ideal kilolarıma gelmeyi hedefliyorum 12 haftalık bolde testo danabol kürünün bana katacakları neler olur
Spor Geçmişi
4 sene profesyonel yüzücü
1 sene amatör boks
2014 den beri bodybuilding
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Mesaj gönderen orhan15 »

Bu biraz ilacı vücudunuzun nekadarını kullanacağını ne şekilde beslenip antreman yapacağınız ve dinleneceğiniz ile alakalı ama ortalama 6-8 kg alıdıracağı normaldir zaten bir kürde ha şuda olabilir bazı insanların genetiği ilacı daha iyi sindirebiliyor şahit olduğum arkadaşlarım var 250 mg testo kullanıpta 8-10 kg aldıklarına yani kesin birşey demek yanlış olur ama dediğim gibi 6-8 kg ortalama alırsınız. Ayrıca kassal hipertrofi (büyümek) istiyorsunuz haftada 6 gün antreman gerçekten fazla makisimum 5 gün olmalı ideali 4 tür maximum 90dk ideali 60dk 2:1:2 sn arası 1 tekrar (2sn itiş 1 sn bekleme 2sn iniş) 8-12 tekrar aralığında ve bazı hareketlere drop set ekleyerek kasları şoklamanız gelişim açısından iyi olacaktır.Ayrıca haftada 2 kez düşük tempoda 20 dakikalık kardio yaparsınız hem kalbiniz için hemde kaslara oksijen gitmesi daha iyi sağlanacağından daha iyi ve temiz büyüme elde edersiniz.
iyi forumlar..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 4 misafir