İLK KÜR PCT LÜTFEN YARDIM..
-
- Yeni Üye
- ati88
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 64 kez
- Aldığı teşekkür: 57 kez
Re: İLK KÜR PCT LÜTFEN YARDIM..
Bildiğim kadarıyla steroid kaynaklı hormonel değişiklikler kalıcı kısırlığa neden olmuyor. Mesela kadınlarda doğum kontrol hapı estrojen içeriyor ve FSH baskılaması nedeniyle ovulasyonu tamamen engelliyor. FSH normale döndüğünde ovulasyon devam ediyor. Erkeklerde ise steroid nedeniyle FSH baskılaması sperm üretimini sadece %80 azaltıyor.
Örnek olarak profesyonel kariyerleri sırasında çocuk sahibi olmuş Dorian Yates, Ronnie Coleman, Jay Cutler ve daha nice vücut geliştirici mevcut.
Örnek olarak profesyonel kariyerleri sırasında çocuk sahibi olmuş Dorian Yates, Ronnie Coleman, Jay Cutler ve daha nice vücut geliştirici mevcut.
ati88 yazdı:Bildiğim kadarıyla steroid kaynaklı hormonel değişiklikler kalıcı kısırlığa neden olmuyor. Mesela kadınlarda doğum kontrol hapı estrojen içeriyor ve FSH baskılaması nedeniyle ovulasyonu tamamen engelliyor. FSH normale döndüğünde ovulasyon devam ediyor. Erkeklerde ise steroid nedeniyle FSH baskılaması sperm üretimini sadece %80 azaltıyor.
jay cutler ve ronnie colemanin cocuklari yok.Cocuk sahibi prolara ornek olarak dexter jacksoni ve dorian yates'i verebiliriz.
Nasil cocuk sahibi olduklari konusunda ise cesitli soylentiler var.Bir cogunun pro olmadan once cocuk sahibi olduklari veya spermlerini dondurduklari soyleniyor.
Fakat cok yuksek dozlarda steroid kullanmayip bilincsizce hareket etmediginiz surece bizimkiler gibi 12 haftalik caylak kurleri cocuk sahibi olmamizi fazla etkilemez.tabi basligi acan 5.000 iu hcg vurulan arkadasi ve o tarz arkadaslari tenzih ederek konusuyorum.
Bu isleri fazla hafifr de almayin, biraz google da ingilizce aratirsaniz eger sperm sayisi dusup cocuk sahibi olamiyanlardan, kaliteli eroksiyona sahip olamayip cinsel problemler yuzlesen psikolojisi bozulan bur suru insan var.
1.000 iu dan faLa hcg tehkikeli olur.Uzak durun.
sahsen ben12 haftalik 500mg testo kurumun pctsini kur icerisinde 4. haftadan sonra her hafta 500 mg pregnyl vurularak toplam 10 hafta 5.000 ui hcg vurulmustum..Sonrasinda 3 hafta nolva kullanmistim.Gayet de memnun kalmistim pct den.Genelde bu sekilde yapiliyor.
250 mg 10 haftalik kur pct sinde hcg kullanimi dahi tartisilir kulanilmasa da olurdu.nolvadex yeterli olucaktir.
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
Coleman met his wife, Lebanese French personal trainer Rouaida Christine Achkar (b. 1974), on March 22, 1998 at a Paris sports exposition.[17] Coleman and Achkar married on December 28, 2007 in Beirut and they reside in Arlington, Texas. They have two daughters, Jamilleah Coleman and Valencia Daniel Coleman[18][19]
https://en.wikipedia.org/wiki/Ronnie_Coleman
Bilip bilmeden araştırmadan bol keseden sallamayın arkadaşlar wikipediadan damı daha iyi biliyorsunuz adamın 2 çocuğu var ikisinide kürlerden sonra yapmış benimde 3 cocuğum var hepsi yaptığım kürlerden sonra oldu önemli olan bilinçli düzenli kür yapmak düzenli pct yapıp dozlarda b.kunu çıkarmadıktan sonra birşey olmaz korkmayın.
https://en.wikipedia.org/wiki/Ronnie_Coleman
Bilip bilmeden araştırmadan bol keseden sallamayın arkadaşlar wikipediadan damı daha iyi biliyorsunuz adamın 2 çocuğu var ikisinide kürlerden sonra yapmış benimde 3 cocuğum var hepsi yaptığım kürlerden sonra oldu önemli olan bilinçli düzenli kür yapmak düzenli pct yapıp dozlarda b.kunu çıkarmadıktan sonra birşey olmaz korkmayın.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
- ati88
- Yeni Üye
Düzeltme: henüz bir hafta önce baba olan Jay Cutler Amerikan futbolu oyuncusu olan Jay Cutler'mış. Haber başlığında görünce başka bir Jay Cutler daha olabileceğini düşünmediğim için yanlış aklımda kalmış.
Katkılarından dolayı @sofa ve @Hammerstorm'a teşekkür ederim.
Katkılarından dolayı @sofa ve @Hammerstorm'a teşekkür ederim.
-
- Yeni Üye
Hocam 2 tane 5000iü vurdu diye çocuk sahibi olamıcak mıyım ben? Test yaptıramıyorum sigortam yok diye şuan
- ati88
- Yeni Üye
Ticari adı Pregnyl olan hCG (Human chorionic gonadotropin) hormonu LH (Luteinizing hormone) analoğudur.
Testislerdeki Leydig hücrelerindeki LHCRG reseptörlerine (Luteinizing hormone/choriogonadotropin receptor) bağlanarak zaman bu hücrelerin testosteron üretmelerine neden olur.
FSH (Follicle-stimulating hormone) isimli hormon ise testislerdeki Sertoli hücrelerindeki FSH reseptörlerine bağlanarak bu hücrelerin sperm üretmelerine neden olur.
Rahat olabilirsin çünkü hCG'nin sperm üretimi üzerinde doğrudan etkisi bulunmamaktadır.
Steroid kürü sırasında GnRH, LH, FSH hormonlarının salgılanması önce azalır ve sonra da durur. Kür sonrasında bu hormonların salgılanması tekrar başlamaz ise kişide bu hormonların eksikliğinden dolayı testosteron ve sperm üretimi olmaz. Bu duruma Hypogonadotropic hypogonadism denir (yukarıda @sofa'nın bahsettiği olay).
hMG (human menopausal gonadotropin) isimli ilaç hem gerçek LH hem de gerçek FSH hormonlarını içermektedir. FSH eksikliği nedeniyle oluşan kısırlığın tedavisinde kullanılmaktadır. Steroid kürü sırasında da testislerin çalışmasının devamlılığı için hMG kullanılabilir.
Ayrıca steroid kürü sırasında sperm üretimi %80 seviyesinde azalır. Bu nedenle kür sırasında bile hamile bırakma ihtimali olduğu için erkekler için kadınlarda olduğu gibi hormonel bir doğum kontrol yöntemi yoktur.
Testislerdeki Leydig hücrelerindeki LHCRG reseptörlerine (Luteinizing hormone/choriogonadotropin receptor) bağlanarak zaman bu hücrelerin testosteron üretmelerine neden olur.
FSH (Follicle-stimulating hormone) isimli hormon ise testislerdeki Sertoli hücrelerindeki FSH reseptörlerine bağlanarak bu hücrelerin sperm üretmelerine neden olur.
Rahat olabilirsin çünkü hCG'nin sperm üretimi üzerinde doğrudan etkisi bulunmamaktadır.
Steroid kürü sırasında GnRH, LH, FSH hormonlarının salgılanması önce azalır ve sonra da durur. Kür sonrasında bu hormonların salgılanması tekrar başlamaz ise kişide bu hormonların eksikliğinden dolayı testosteron ve sperm üretimi olmaz. Bu duruma Hypogonadotropic hypogonadism denir (yukarıda @sofa'nın bahsettiği olay).
hMG (human menopausal gonadotropin) isimli ilaç hem gerçek LH hem de gerçek FSH hormonlarını içermektedir. FSH eksikliği nedeniyle oluşan kısırlığın tedavisinde kullanılmaktadır. Steroid kürü sırasında da testislerin çalışmasının devamlılığı için hMG kullanılabilir.
Ayrıca steroid kürü sırasında sperm üretimi %80 seviyesinde azalır. Bu nedenle kür sırasında bile hamile bırakma ihtimali olduğu için erkekler için kadınlarda olduğu gibi hormonel bir doğum kontrol yöntemi yoktur.
Açıklamalarınız bir çoğumuzun zihninde doğruya giden bir yol açıyor.
Bu arada pregnil gibi ilaçlar ile tedavi sonrasında, vücut artık lh ve fsh üretme gereği duymayabilirmiş. Bu sonuca ulaşmanın sınırı nedir. Ne kadar kullanırsak sakıncalı olmaya başlar. Bunun işareti nedir.
Teşekkürler.
Bu arada pregnil gibi ilaçlar ile tedavi sonrasında, vücut artık lh ve fsh üretme gereği duymayabilirmiş. Bu sonuca ulaşmanın sınırı nedir. Ne kadar kullanırsak sakıncalı olmaya başlar. Bunun işareti nedir.
Teşekkürler.
-
- Yeni Üye
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 3 misafir