Merhabalar hocalarım yaşım 14 ilerde bb ile uraşmak istiyorum . Çok uzun sürelerdir araştırıyorum bi konuyu sizinle danışmak istiyorum kilo almakta büyük sıkıntı yaşıyorum . Bir aralar çok azim edip 3 haftada 41-47ye cıkmıştım aradan 2ay geçti şuan 49 kiloyum 3-4aydır ayda 1.5 2cm BOY atıyorum .
bb ile evde az uz uğraşıyorum 3 kilo ile başladım 5 sonra 8
Sormak istediğim primobolan depot kullansam ciddi şekilde bi zarar olurmur mu ? Bunu kas yapmak için kullanmak istemiyorum .
Evet hocalarım cevaplarınızı bekliyorum .
Bu arada sabahları 3yumurta yiyebildigim kadar yulaf 1 kutu zincom var günlük 1 kaşık yani kendi kaşığı ismi . Vitamin hapi kullaniyorum 2 2.5 litre su içiyorum günlük okula 300 gram tavuk 1 tanede haşlanmış patates götürüyorum . Ara ögün kuruyemiş falan yiyiyorum kaloriyi hergün aşıyorum muhakak .
ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.
Bunun yanında bişey falan almama gerek yok degilmi ? Tek başına kullandığımda testeronlarımı baskılamasın ? Baskıladığı testesteron eski seviyesine cıkar mı . Yada bundan sonra boyumun uzaması durur mu ? Aldığım kilo su olup bıraktığımda gider mi ?
Yaşım 14
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Yaşım 14
Şaka mı yapıyorsun ?
14 yaşında steroid ?
Sitede hiç mi yazı okumadın ?
14 yaşında steroid ?
Sitede hiç mi yazı okumadın ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Re: Yaşım 14
Hocam bu ilaç sadece bi steroid mi ? Eczanede satılıyor elbet vardır protein sentezini artırmaktan başka etkisi
Hocam doktor kilo alamayanlara . İştahı olmayanlara vermiyormu zaten bu ilaçı ? Ben mi yanlış anlamışım yoksa ?. Amaçım gerçekten şuan kas yapmak falan değil .
Boyum ile kilom çok orantısız ne yapsam olmuyor yok yani kilo alamıyorum .
Hocam doktor kilo alamayanlara . İştahı olmayanlara vermiyormu zaten bu ilaçı ? Ben mi yanlış anlamışım yoksa ?. Amaçım gerçekten şuan kas yapmak falan değil .
Boyum ile kilom çok orantısız ne yapsam olmuyor yok yani kilo alamıyorum .
-
- Yeni Üye
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 4 misafir