Kür Programım hakkında yorum ve tavsiye lütfen...

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..

Re: Kür Programım hakkında yorum ve tavsiye lütfen...

Mesaj gönderen standart »

Preglin i ne için kullanıyoruz ?
Azalan LH ve FSH için değil mi.
Onun yerine bunları alıp kullanalım. Bu mantıklı değil mi ?
Bu neden yapılmıyor, ben ağır bir kürümle birlikte, haftalık olarak ihtiyacımız ne kadarsa hesaplayıp ona göre almayı deneyeceğim.
LH ve FSH hangi adla satılıyor.
Fiyatı nedir bilgisi olan var mı.
SADO
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 2 kez

Mesaj gönderen SADO »

sofa arkadaşım iki kür arası az oldu farkındayım ama yaza yani temmuz ayına definasyonlu bir vücutla girmek istiyorum bunun için plan böyle tutuyor , iki kür arası biraz az oldu. deca yı daha önce kullandım o yüzden sorun yok. vücudun dinlenmesi lazım bu konuda kafam karışık çünkü forumda bazı hocalar 20 haftanın üstü örnek kürler veriyor. bu kürlerde vücut dinlenmesi diye bişey olmuyor iki ayrı kür girelim dedikmi arası 3-4 ay geçsin deniyor sonuçta iki kürün toplamıda 20-22 hafta burdaki mantığı anlamıyorum. prengly i mutlaka kür arasında kullanıcam şimdiye kadar hep kür sonu kullandım araştırmalarıma göre yanlış bir uygulamaymış.Bencede testisleri ufaltmadan tembelleştirmeden gerekli müdaleyi yapmak lazım.

Kullandığınız anabolizan ve testestoron nedeniyle testisleriniz çalışmaya başladıktan bir kaç saat sonra hemen yine durmayacak mı, ve hücre ölümü yine olmayacakmıdır.
SADO
Yeni Üye

Mesaj gönderen SADO »

standart yazdı:Kullandığınız anabolizan ve testestoron nedeniyle testisleriniz çalışmaya başladıktan bir kaç saat sonra hemen yine durmayacak mı, ve hücre ölümü yine olmayacakmıdır.

Burada amaç üretimin durmamasından çok testislerin tembelleşmemesi arada çalıştırıp ben burdayım demesi okuduğum yazılardan çıkardığım sonuç bu.Bir arabayı bir yıl çalıştırma akü iflas eder ve araç çalışmaz ama arada ayda bir gidip bi 10 dk çalıştırdınmı 1 yıl sonra yine zorlanmadan çalışır ;)
steroidle hücre ölümü diye bişey duymadımda okumadımda daha kırmızı kan hücrelerini arttırdığını okumuştum biyerde.Bu konuda daha iyi bilgisi olan arkadaşlar hocalarımız durumu anlatır heralde...
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

standart yazdı:Preglin i ne için kullanıyoruz ?
Bu neden yapılmıyor, ben ağır bir kürümle birlikte, haftalık olarak ihtiyacımız ne kadarsa hesaplayıp ona göre almayı deneyeceğim.

pregnyl ın kullanım mantıgı sudur vucuda dısardan sentetık adrojenık hormon alıyorsun ve vucut hıpofız bezlerınden testıstelerre testesteron uret sınyalını kesıyor nasılsa beyın vucutta yeterınce var dedıgı ıcın leydıng hucrelerını kapatıyor pregnylın amacı kapanmıs olan respetorlere hıpofız bezını uyararak hadı uret dostum ııcde tembellestın sen dıyor yanı genelde pregnyl ıse yarıyor ıse yaramazsa bır omur vucudunuz testesteron uretımı kesıyor kı bunu yasayan yarısmacı abılerımız var;)

Testestoron reseptörleri kapanmıyor.
Hatta hiç bir reseptör kapanmıyor. Reseptör bir protein formudur ve bir başka protein formu olan hormonlardan birini tanır. Ona yapışır ve hücre duvarına bağlar. Görevi budur.
Her reseptör bir hormon veya enzimi tanır.
Reseptörlerin ömrü vardır ve en uzun görev yapan, yanılmıyorsam 40 - 50 gün yaşar ve et, süt, yumurta gibi bir süre sonra karaciğerden işlenerek besin haline getirilir yani ölür.
Gerektiğinde vücut yeniden yapar.
Büyük bir genellikle birçok kişide yeterince hormon vardır. Ama hormon azlığı durumunda, yeterince reseptör üretimi alışkanlı yoktur.
Dışardam hormon yerine reseptör alabilseydik. Bir yere kadar bizim de işimize yarayabilirdi ama hormon hastalıklarının tedavisinde çok yararlı olurdu herhalde.

Benim merak ettiğim; Dışardan, Lh ve Fsh satınal.ak mümkün mü ?
Bunular sıradan ve sağlıklı bir insanda üretildiği miktarda alınırsa, üretim hiç durmadan devam edermi.
Su içmezsek nasıl böbrekler kurur ve glomerilus hücreleri ölmeye başlarsa, testislerde leydig hücrelerinden kendi kanalı içinden gelmesi beklenen testestoronun gelmemesi yüzünden germ hücreleri de sperm üretemez hale gelir. Neticede leydig hücreleri daha dayanıklıdır ve yeniden çalışmaya başladığında çok az bir jayıpla başlarlar. Ama sperm üreten hücreler çok hassas ve narindir. Yeniden çalışmaya başladıklarında daha büyük bir kayıpla başlarlar. Sıcaklık, zehirli madde, radyasyon, bunalım, fazla insulin, taşlılık gibi etkenlerden acilen kötü yönde etkilenirler.
SADO
Yeni Üye

Mesaj gönderen SADO »

Arkadaşlar konu dağıldı bırakın şimdi prengly i hücreleri testisleri :) benim kür programı hakkında konuşalım ilk kürün zamanı geliyor :D :D
dogukan62
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 11 kez

Mesaj gönderen dogukan62 »

standart yazdı:Preglin i ne için kullanıyoruz ?

HMG ydi fsh ve lh i birlikte içeren ilaç yanlış olabilir

Teşekkürler.
Bunu hiç kullanan oldu mu, preglinden ve klomenden farkı nedir acaba.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir