yardım testo enanthate
yardım testo enanthate
arkadaşlar merhaba.elimde sadece 10 ampül testo enanthate var.sadece bunu kullansam hafta da bir ampül.getirisi götürüsü ne olur acaba? tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.
En son albay00 tarafından Prş Eki 15, 2015 1:37 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: yardım testo enanthate
ne olur peki 10 ampül testo yapsak? sonrası neler yaşanır ? yok mu tecrübeli arkadaşlar yardımcı olsanız

- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
Merhaba , bir zararı olmaz demek yanlış olur ama daha önce kür yapmamış biri iseniz ve ileride de kür yapmayı düşünyorsanız vücudu alıştırmak adına haftalık 250-500mg testesteron ile only testeron kürü yapabilirsiniz.Getiri: vücudu steroide alıştırırsınız 3-6 kg arası kg alabilirsiniz biraz daha motivasyonunuz artar.
Götürüsü:Hormon dengenizle oynamış olucaksınız ,bu bir gerçek ki kürlere girip çıktıkça sperm kaliteside azalıyor doğru bir pct yapmanız gerekecek.Kürden sonra güçte düşüş ve kg kaybı olacaktır psikolojik bunalım olabilir.Ama siz antremanlarınza ve beslenmenize kürdeki gibi devam ederseniz minumum düşüş ve zararla bu işin içinden çıkarsınız.
Ayrıca bu düşük dozajda yan etki yaşanacağını düşünmüyorum kürde ve kür sonrası gereken takviyeleri ve antreman parametrelerini uygularsanız.
Başarılar dilerim ,
iyi forumlar..
Götürüsü:Hormon dengenizle oynamış olucaksınız ,bu bir gerçek ki kürlere girip çıktıkça sperm kaliteside azalıyor doğru bir pct yapmanız gerekecek.Kürden sonra güçte düşüş ve kg kaybı olacaktır psikolojik bunalım olabilir.Ama siz antremanlarınza ve beslenmenize kürdeki gibi devam ederseniz minumum düşüş ve zararla bu işin içinden çıkarsınız.
Ayrıca bu düşük dozajda yan etki yaşanacağını düşünmüyorum kürde ve kür sonrası gereken takviyeleri ve antreman parametrelerini uygularsanız.
Başarılar dilerim ,
iyi forumlar..
10 ampul haftada 2 tane vursan 5 hafta ediyor, adam gibi etki etmeden bitiyor zaten bu yüzden gereksiz bence. Vücudu alıştırmak doğru bir mantık mı orasını bilemem.
- orhan15
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 4 kez
- Aldığı teşekkür: 12 kez
5 Hafta kullanıcaksa zaten kullanmasın en az 8 - 12 hafta aralığı ideal olanıdır zaten.Alıştırma konusuna gelince vucuda direk 2 ilaç almak yerine tek testesterone alıp tepkisini ölçmek daha mantıklı ki ilk kürü ise verimde alacaktır. saygılarımla.
orhan15 yazdı:Merhaba , bir zararı olmaz demek yanlış olur ama daha önce kür yapmamış biri iseniz ve ileride de kür yapmayı düşünyorsanız vücudu alıştırmak adına haftalık 250-500mg testesteron ile only testeron kürü yapabilirsiniz.Getiri: vücudu steroide alıştırırsınız 3-6 kg arası kg alabilirsiniz biraz daha motivasyonunuz artar.
Başarılar dilerim ,
iyi forumlar..
peki only testeron küründe pct gerekli olur mu ?
İlk kürünüz ise mutlaka bir yararı olacaktır.
Haftada 1 ampul toplam 10 hafta yapmanız mümkündür.
Ama dogru dürüst bir kür gibi net bir katkı beklemeyin.
İlaçlar bittiğinde testislerinizin durumuna göre pct yaparsınız. Aslında pct gerekeceğini düşünmüyorum. Ama mutlaka tamoxifen kullanın.
Haftada 1 ampul toplam 10 hafta yapmanız mümkündür.
Ama dogru dürüst bir kür gibi net bir katkı beklemeyin.
İlaçlar bittiğinde testislerinizin durumuna göre pct yaparsınız. Aslında pct gerekeceğini düşünmüyorum. Ama mutlaka tamoxifen kullanın.
tamoxifen i 10. haftadan sonra mı kullanacağız yoksa kürle beraber mi? bir de ne kadar tamoxifen kullanıcaz kaç hafta ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir