Kür yardım bolde enant

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
uACR7
Yeni Üye

Kür yardım bolde enant

Mesaj gönderen uACR7 »

Merhaba abilerim kardeşlerim
Ben 22 yasındayım 3 yıldan beri bu sporu yapıyorum basladıgımda 40 kiloydum şuan 67 kiloyum boyum 1.75
Yag oranım %9
Daha önce 8 haftalık primobolan (200mg) ve haftada 250 mg enantat kullandım 60 kilodan 72.5 a kadar cıktım. Ve şimdi tekrar bir kür yapmak istiyorum 12 hafta haftada 400 boldenon 500 enantat bu konu hakkında bilgili sizlerden yardım istiyorum. Öncelikle secmiş oldugum hafta sayısı ve ilaçlar mantıklımı? Ve marka hakkında cok kafam karısık leon labs gep alpha pharma bunlardan hangisini tercih etmeliyim. Mesela boldenonda hangisi daha iyidir enantatta hangisi. En iyi verimi almak istiyorum hedefin 75 kg ve bunu korumak. Herkese şimdiden teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
orhan15
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 12 kez

Re: Kür yardım bolde enant

Mesaj gönderen orhan15 »

Merhaba,öncelikle aramıza hoş geldiniz.
Dediğiniz gibi 12 hafta idealdır zaten boldenon biraz geç etki eden bir ilaç olduğundan dediğiniz tam yerinde.
dozaj gayet yerinde boldenon enantat yanına kick star olarak 4hafta 30mg danabol ekliyebilirsiniz bu ilaçlar kana girene kadar daha hızlı sonuç vericek sizi motive edicek.Gelelim markalara ben testesteron için elimde iran varsa şaşmam onu kullanırım bence iyi ama tercih meselesi marka olarak dersen; Benim tercihim Balkan pharma ,Gelanika,Tiger,Abrıuhıan İRan kullanabılırsın.Boldenonda MEDITECH,ALPHA tercihimdir.
Kürünüz gayet temiz bir kürdür hiçbir sorun yaşamadan tamamlıyacağınızı düşünüyorum .
başarılar..
uACR7
Yeni Üye

Re: Kür yardım bolde enant

Mesaj gönderen uACR7 »

orhan15 yazdı:Merhaba,öncelikle aramıza hoş geldiniz.
Dediğiniz gibi 12 hafta idealdır zaten boldenon biraz geç etki eden bir ilaç olduğundan dediğiniz tam yerinde.
dozaj gayet yerinde boldenon enantat yanına kick star olarak 4hafta 30mg danabol ekliyebilirsiniz bu ilaçlar kana girene kadar daha hızlı sonuç vericek sizi motive edicek.Gelelim markalara ben testesteron için elimde iran varsa şaşmam onu kullanırım bence iyi ama tercih meselesi marka olarak dersen; Benim tercihim Balkan pharma ,Meditech,Gelanika,Tiger,Abrıuhıan İRan kullanabılırsın.Boldenonda Meditech,ALPHA tercihimdir.
Kürünüz gayet temiz bir kürdür hiçbir sorun yaşamadan tamamlıyacağınızı düşünüyorum .
başarılar..

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim şimdilik leon labs , gep ve tiger bulabiliyorum
Alpha hakkında cok bilgim yok

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 4 misafir