Testo-Deca-Danabol küründe kullanılacak ürünler

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
m_k
Yeni Üye

Testo-Deca-Danabol küründe kullanılacak ürünler

Mesaj gönderen m_k »

Merhabalar, sizlere burda uzun uzun Testo-Deca-Danabol kürü sormayacağım zaten forumda belki yüzlerce başlık var bu konu ile ilgili. Artık siz yazmaktan sıkıldınız muhtemelen. Genel olarak yazmam gerekirse kür planı klasik olarak şu şekilde;

1-12 - test (500 mg)
1-10 - deca (400 mg)
1-6 - danabol (40 mg)

Asıl sormak istediğim en az hasarla bu kürden nasıl çıkabilirim. Özellikle kür esnasında kullanacaklarım şuan için önemli, pct'ye zaten kafa yoracak 12 haftam olacak önümde.

Kürde kullanmam gerek destekleyicileri şu şekilde belirledim

-Animal PAK
-Benexol B12 (Animal Pak'in B vitamini değerleri düşük Benexol'e göre)
-Cabaser
-Arimidex
-Now Zinc Picolinate (50 mg - zinco220 ile aynı)
-Himalaya Live52 DS (karaciğer korucu, hindistan menşeili bir ürün)
-HMB (günde 1000 mg)
-Omega 3
-C vitamini (500-1000 mg arası)

Aynı zamanda şu alttaki 2 ürünüde kullanayım diyorum zengin içeriğinden ötürü(saw palmetto, nac, milk thistle, CoQ10 vs var içeriklerinde)

Siz ne dersiniz? Kür esnasında mı alayım yoksa kür sonuna mı saklayım bunları;

1. Finaflex Revolution PCT

içeriği;
http://lib.store.yahoo.net/lib/vitaspri ... -facts.gif

2. Purus Labs Organ Shield (1 kapsül alacağım, o yüzden içeriktekinin yarı değerlerini göz önüne alabilirsiniz)

içeriği;
https://www.a1supplements.com/images/or ... anelSF.jpg

Supplement Olarakta;

-Whey Protein
-Kreatin
-Bcaa
-Glutamine
-Casein
-CLA
-ihyitaç olursa pre workout ve beta alanine

Durum budur arkadaşlar. Önerisi olan, supplementler harici kür ensasında kullanacaklarıma ek tavisyesi olan veya içinden gereksiz bulduklarınız, veya "aman kürde bunu kullanma içeriğinde şu şu maddeler var" diyebileceğiniz kısımlar varsa çok sevinirim. Bilgilendirecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Re: Testo-Deca-Danabol küründe kullanılacak ürünler

Mesaj gönderen yeahbuddy »

Şuan Sustanon Primo küründeyim 6. haftadayım 5-6 kilo kadar aldım supplement sadece C4 kullanıyorum okuldan sonra mental olarak düşük olduğum için. Senin kürün belli zaten güzel ilaçlar etkili ilaçlar, sana tavsiyem ilaçlarını emin olduğun bir yerden al birde benim görüşüm maddi durumunu bilemem tabi ama supplement kullanıcam diye parçalama cüzdanını. Onlara vericeğin paraya etini, sebzeni yumurtanı vs bol bol tüket bence daha iyi. Neden dersen geçenlerde bilgi amaçlı forumu okurken bi forum üyesinin yorumu çok hoşuma gitti aynen şöyle diyor, Vücut geliştirmede supplementler bisikletse steroidler motorsiklettir. Şimdi böyle düşününce adam gibi supplement alsan 3-5 çeşit neredeyse bir tane kür fiyatına geliyor. Bence içinde bcaa kreatin vs takviyesi bulunan kompleks proteinlerden birini al o zaten sana yeter. Kalan parayla dolabını doldur. Ceviz, badem, kırmızı et vs gibi şeyler zaten pahalı onları rahat rahar almış olursun.
Kullanıcı avatarı
m_k
Yeni Üye

Mesaj gönderen m_k »

Yok zaten bunlar elimde olan supplementler, bundan önce sürekli supplement kullandım. Hali hazırda olanlar. Tabiki bu işin en önemli noktası beslenme. Ki o konuda bir sıkıntı yok, düzgün bir şekilde beslenmeye devam ediyorum. Ama supplementlerede destek yapmaya çalışacağım.

Asıl sormak istediğim koruyucuların yeterli olup olmadığı, belirttiğim gibi en az hasarla çıkmak istiyorum..
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen yeahbuddy »

Herkes en az hasarla çıkmak istiyor :) Bence bir kürle vücuduna büyük bir hasar veremezsin zaten. Karaciğer ve böbrek için Milk thistle, saw palmetto vs. yeterlidir. NAC 600 öneriyor bazı arkadaşlar onada bakabilirsin. Ben eczacıya sorduğumda Nac 600 karaciğeri koruyor ama başka bir etkileşimden dolayı yoruyor vs demişti milk thitstle tercih ettim o yüzden yinede araştırırsın tabi. Jinekomasti vs durumlarını engellemek için Arimidex yeterlidir. Onun dışında zaten asıl önem vermen gereken PCTyi sonraya bırakmışsın zaten forumda da bir sürü örnek var dediğin gibi örneklerden bakarak güzel bir PCT yaparsın. Kullanmayı düşündüğün herşey yeterli gibi duruyor.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: FAST Enterprise [Crawler], SEOSearch [Crawler] ve 0 misafir