Eczaneden alabilecegim steroidler

Anabolizanlarla İlgili Sorularınız ve Bilgi Paylaşımlarını Yapabileceğiniz Alan
seby
Yeni Üye

Eczaneden alabilecegim steroidler

Mesaj gönderen seby »

Eczaneden alabilecegim steroid varmıdır yada receteyi nasil alacam ?
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Eczaneden alabilecegim steroidler

Mesaj gönderen samet_61 »

sustanon rimabolan
seby
Yeni Üye

Mesaj gönderen seby »

Araştırdım fakat recetelimi recetez mi onu oğrenemedim veya receteyi nerden alabilirim hiç bi doktorun bana bu ilaçı vercegini sanmiyorum

Mesaj gönderen standart »

Her yerde bulunmamakla beraber.Varsa reçetesiz satınakabilirsiniz.
seby
Yeni Üye

Mesaj gönderen seby »

Internetde recete beyaz recete diyor ?
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen yeahbuddy »

Eczanelerden Sustanon, Primobolan(Rimobolan), Anapolon alabilirsiniz, reçeteye gerek yok ben Sustanon Primo küründeyim şuan ordan biliyorum. Eksiklerim vardı hatta bugün 8 kutu sustanon 7 kutu primo aldım. Hep ilaç bulunduran bir eczane bulursanız sıkıntı yaşamazsınız. Hiç satmayanda var, tek tek satanda var elinde 10-20li bulunduranda var. İstanbul için konuşuyim ilaçları bulmak o kadar zor degil.
seby
Yeni Üye

Mesaj gönderen seby »

Bu ilaclar normaldede recetesiz mi o eczaneye mahsus mu ist/basaksehirde oturuyorum
seby
Yeni Üye

Mesaj gönderen seby »

Sence eczaneden ilk kurum olarak ne almaliyim anladigima gore anapolon kilo aldirici sanılırım hepsi eczane olsun pctleri nerde alacam nasıl yapacam
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen yeahbuddy »

Bu birazda eczanesine göre değişiyor kimisi reçetesiz satmam diyor ama benim görüşüm eğer ki elinde ilaçtan varsa satıyorlar hiç reçete vs sormuyorlar. Bence zaten ilacı getiren eczaneler sporcular için getirtiyor daha çok. Benim eczacım reçete sormayı bırak eve servis yapıyor ilaçları birde :D İnternetten civarınızdaki eczaneleri tespit edip tek tek arayın sorun illaki satan vardır. İlk kür olarak zaten eczane ürünleriyle yapmak istiyorsan ilaçlar belli Sustanon, Primobolan ve Anapolon üçlüsü ile kombin yapılır fakat spor geçmişiniz, kilonuz vs bilmiyorum. Ben Sustanon Primo yapıyorum, oral steroid kullanmak istemedim kürümde. PCT ilaçlarını temin etmek zaten daha kolay kürünüze göre bir PCT ve destekleyici anti ilaçlar yazılır (Proviron, Klomen, Arimidex, Nolvadex, Pregnyl vs) Ayrıca bende tecrübeli biri sayılmam benim öneri vermem yanlış olur. Forumda çok güzel bilgiler var biraz araştırırsanız az çok fikir edinmiş olursunuz. Bence resimli bir konu açın boyunuzu kilonuzu, spor geçmişinizi vs içeren, forumdaki tecrübeli kişiler küre uygun olup olmadığınız hakkında size fikirlerini söylerler.
seby
Yeni Üye

Mesaj gönderen seby »

Cok teşekür ederim pctleride eczanelerden temin edebilirmiyiz büyüme hormonuda varmı inş kusurumuma bakmazsın tecrübesizim çok soru soruyorum . Büyüme hormonu tam olarak ne ise yarıyo boyumu uzatıyo napiyo ? Simdiden tesekurler
En son seby tarafından Çrş Eyl 23, 2015 6:27 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir