Göbek Diye Bişey Bırakmıcak Definasyon Kürü
Göbek Diye Bişey Bırakmıcak Definasyon Kürü
Merhaba Arkadaşlar 25 yaşındayım 15 yaşından beri bu sporu yapıyorum bu zamana kadar kullanmadığım supplement kalmamıştır 7 aydır düzenli yapamadığımdan yağlandım göbek çıktı steroid dönemine geldiğimi düşünüyorum bana bir sağlam definasyon kürü yazarsanı sevinirim saygılar teşekkürler
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Re: Göbek Diye Bişey Bırakmıcak Definasyon Kürü
Göbek bırakmayacak olan şey doğrudan ilaçlar değil doğru diettir.
Kürü sağlam yapan şeyde doğru kombine-diet ve idman üçlüsüdür
Kürü sağlam yapan şeyde doğru kombine-diet ve idman üçlüsüdür
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
bölgesel erıme dıye bırsey olmaz yanı sadece göbekten yag gıtmez komple vücuttan yag gıder bunun ıcın sadece gobegı eritecek bır teknolojı yada tıbbı yonetem olduğuna ben ınanmıyorum masaj aletlerı elektrık verme teknıklerı sacmalıklarınada ınanmıyorum yag yakma kurune gırsen bıle diet yapmadan hıc bır anlamı olmaz
-
- Yeni Üye
diyet yapmadan ilaçlardanda fayda görmezsin definasyon ilaçları kullansan bile iştahın açılır kilo verceğine alırsın
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 2 misafir