Merhaba
Deca kürümde kullanmak üzere testo enantat alıcam güveniliriğinden emin olduğum birinden galenika veya balkan pharma arasında gidip geliyorum sizce hangisi daha başarılı ikisininde orjinalliğinden eminim.
Testo hakkında
- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 121 kez
Re: Testo hakkında
yurtdışına giden 1-2 arkadaşım bile şuanda daha sırbistan eczanesinde galenika olmadığını söylediler sırbistanda galenika yok ama bizde var bu şüpheleri artırıyor tercihini balkandan yana kullan hem upic kodlu hemde moldova eczane malı malzeme kafan rahat olur ya da bütçeni biraz daha zorlayıp bvs alabilirsin biraz daha pahalı ama daha iyi bir ürün
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Upic codlarında balkan pharmada sahtecilik mkünmü acaba birde balkan pharmada 10 ampul olan kutular varmı acaba bilginiz varmı
Galenika kendi iddiasına göre, dünyanın en iyi testestoronunu yapıyordu ama bir kaç yıl önce fabrikanın kapandığını duymuştum. Britisdragon gibi.
Bu arada ilaç sahteyse, satıcı hiç bir zaman altta kalmayacaktır.
Tanıdıklarımın birkaç kez ve enim başıma 3 kez geldi. Satıcı herzamanki gibi yüzsüzce kendini savundu.
Aile ahlakı almayan birine o ahlakı bir kaç dakika içinde kazandırmanız mümkün değil.
Şu ana kadar datıcılar içinde ahlakına güvenebileceğim birileri henüz çıkmadı, inşallah size denk gelir.
Bu arada ilaç sahteyse, satıcı hiç bir zaman altta kalmayacaktır.
Tanıdıklarımın birkaç kez ve enim başıma 3 kez geldi. Satıcı herzamanki gibi yüzsüzce kendini savundu.
Aile ahlakı almayan birine o ahlakı bir kaç dakika içinde kazandırmanız mümkün değil.
Şu ana kadar datıcılar içinde ahlakına güvenebileceğim birileri henüz çıkmadı, inşallah size denk gelir.
Merhabalar, eczacı bır arkadaştan abruhıan temın ettım fakat ilaçların batch noları farklı ve ampul boylarıda azda olsa farklı ayrıca ıcındeki sıvı sarımsı bir renkte daha önceden elimde kalan ise beyaz renkte acaba kazıklandım mı kafam karıştı acaba abruhıanın orjınelliğini nasıl anlarım.tecrübeli arkadaşlardan yorum beklıyorum saygılar.
http://hizliresim.com/1kPJ9p
batch nolar: 3013-2013-3008
Skt:2019
http://hizliresim.com/1kPJ9p
batch nolar: 3013-2013-3008
Skt:2019
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir