Kür Programım hakkında yorum ve tavsiye lütfen...
Kür Programım hakkında yorum ve tavsiye lütfen...
Merhabalar arkadaşlar bu seneki kür programım hakkında yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
Aralık - Ocak : 10 Hafta deca haftalık 400 mg
12 hafta testo enanthate haftalık 500 mg
günde 30-40-40-40-30-30 şeklinde 6 hafta danabol
Şubat ortası gibi bu kür bitecek mart ortası gibi pct bitecek nisan ayı dinlenip
mayıs da 12 hafta terenbolone enanthate haftalık 400 mg
günlük 40 mg turanabol (6-8 hafta)
son 6 haftaya wistrol tablet
günlük 3 ünite hgh
temmuz sonunda kürüm bitecek.
Wistrolün günde kaç mg kullanılması gerektiğini bilmediğimden yazmadım.onu kullanacağım zaman ürünleri temin ettiğim kişi anlatır heralde.
Birde 2 kür yerine 22-24 haftalık uzun bi küre gireyim diyorum ilk 10 -12 hafta hacime yönelik( deca +testo+danabol) ikinci 10-12 hafta definasyona yönelik ( trenbolone + testo propionat + turanabol+ wistrol+ hgh)
bu süre çok uzun gelirmi sağlık açısından cinsellik açısından sorun yaratırmı bunların cevabıda lazım tabi.
Kür Programım bu şekilde arkadaşlar yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
Aralık - Ocak : 10 Hafta deca haftalık 400 mg
günde 30-40-40-40-30-30 şeklinde 6 hafta danabol
Şubat ortası gibi bu kür bitecek mart ortası gibi pct bitecek nisan ayı dinlenip
mayıs da 12 hafta terenbolone enanthate haftalık 400 mg
günlük 40 mg turanabol (6-8 hafta)
son 6 haftaya wistrol tablet
günlük 3 ünite hgh
temmuz sonunda kürüm bitecek.
Wistrolün günde kaç mg kullanılması gerektiğini bilmediğimden yazmadım.onu kullanacağım zaman ürünleri temin ettiğim kişi anlatır heralde.
Birde 2 kür yerine 22-24 haftalık uzun bi küre gireyim diyorum ilk 10 -12 hafta hacime yönelik( deca +testo+danabol) ikinci 10-12 hafta definasyona yönelik ( trenbolone + testo propionat + turanabol+ wistrol+ hgh)
bu süre çok uzun gelirmi sağlık açısından cinsellik açısından sorun yaratırmı bunların cevabıda lazım tabi.
Kür Programım bu şekilde arkadaşlar yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
Re: Kür Programım hakkında yorum ve tavsiye lütfen...
Wistrolü tablet almayı düşünüyorum hem olacağım iğnenin fazlalığı bakımından hemde su bazlı imiş acısı fazla olur onun.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 11 kez
Pct den sonra hormanlar zaten 2-4 ay arasında normale döner.
Sen 1-2 ay dinleniyorsun.
Bence decayı 12 hafta tam kullan ara vermeden prengyl vurup define küre devam et. Komple 2 kür bittikten sonra sağlam bir pct yap. 2 günde bir yarım tab. arimidex kullan. Winstrol 40 mg kullanılabilir.
Kür içinde oral olduğu için nac 600 isimli llacı karaciğer için mutlaka kullan. Böbrekler için 3-4 litre su tüket..
Testosteron aldığın süre içinde cinsellikle ilgili bir sorun yaşamazsın kür sonunda pctye bağlı olarak değişir..
Sen 1-2 ay dinleniyorsun.
Bence decayı 12 hafta tam kullan ara vermeden prengyl vurup define küre devam et. Komple 2 kür bittikten sonra sağlam bir pct yap. 2 günde bir yarım tab. arimidex kullan. Winstrol 40 mg kullanılabilir.
Kür içinde oral olduğu için nac 600 isimli llacı karaciğer için mutlaka kullan. Böbrekler için 3-4 litre su tüket..
Testosteron aldığın süre içinde cinsellikle ilgili bir sorun yaşamazsın kür sonunda pctye bağlı olarak değişir..
Sağlam pct nedir nasıl yapıcaz diğer pct den ne farkı olacak? Kür sırasında sorun olmaz da zaten kür sonrası cinsellikle ilgili korkularım var.nasıl bi pct yapılacakda çok uzun olan kürün yan etkileri giderilecek?
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 11 kez
sağlam pct ile normal pct arasında bir fark yok sadece iyi bir pct yapmaktan bahsettim. Karaciğerini korumak için nac 600 alabilirsin, böbreklerin için bol su içmelisin günlük 3-4 litre sabitlemek açısından 4 litre. LDL kolesterol için balık yağı, zeytin yağı alabilirsin. Kür içinde testisleri çalıştırmak için haftada 2 kere 200 iu prengyl veya haftada 1 kere 500 iu prengyl vurabilirsin. Kaynak: http://anabolicgameplan.blogspot.com.tr/
Kür sonunda da pct için yardımcı oluruz.
Kür sonunda da pct için yardımcı oluruz.
Koca forumda 2 kişiden mi yorum-tavsiye geliyor
yorum yapan tavsiye veren arkadaşlar sizlere teşekkürederim.

- Hammerstorm
- Forum Duayeni
- Ettiği teşekkür: 31 kez
- Aldığı teşekkür: 120 kez
2. kürün definasyon amaçlımı olacak eğer definasyon amaçlı olacaksa enanthate yerine cypionate ya ada propionate al derim onun dışında hacim küründe bir sıkıntı göremedim günlük kilo başı 3 gram protein almayı ihmal etme pct ve mct ile ilgili yapacaklarınıda yazarsan ona göre daha detaylı tavsiyeler de bulunabiliriz.
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
Evet 2. kürüm definasyon amaçlı olacak yaza doğru olduğu için hatları belli bir vücut istiyorum.enantant dışında testo kullanmadım bir kürümde sustanon kullandım o kadar. daha etkili olacaksa diğerlerini kullanırım .
ilk kürün pct si kür ortası 6. 7. hafta 1500 lük prengly kür sonu 1 hafta arayla 5000 lik 2 adet prengly bir ay nolvadex klomen. ikinci kürdede aynı şekilde düşünüyorum.
ilk kürün pct si kür ortası 6. 7. hafta 1500 lük prengly kür sonu 1 hafta arayla 5000 lik 2 adet prengly bir ay nolvadex klomen. ikinci kürdede aynı şekilde düşünüyorum.
Kürler güzel planlanmış ancak tavsiyem 2 kür arasına biraz daha zaman koyman , hem reseptörlerin dinlenmesi hem de zaten büyük baskı uygulayacaksın endokrin sistemine bırak biraz yerıne gelsin.
pct konusunda ben kür içersinde kullandım pregnyli her hafta testo enjeksiyon günü 500 iu aldim 12 hafta sonunda cok az libidom azalmisti fakat yine de istek gayet yerindeydi.dünyada uygulanan sistem bu , hem de insanın testisleri ufalınca kötü hisediyor kendisini şahsen benim moralim bozulmuştu.
Ayrıca tebrik ediyorum cesaretinden ötürü deca kullanmayı göze almışsın umarım istediğin sonucu elde edersin.
pct konusunda ben kür içersinde kullandım pregnyli her hafta testo enjeksiyon günü 500 iu aldim 12 hafta sonunda cok az libidom azalmisti fakat yine de istek gayet yerindeydi.dünyada uygulanan sistem bu , hem de insanın testisleri ufalınca kötü hisediyor kendisini şahsen benim moralim bozulmuştu.
Ayrıca tebrik ediyorum cesaretinden ötürü deca kullanmayı göze almışsın umarım istediğin sonucu elde edersin.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: SEOSearch [Crawler] ve 5 misafir