overdose yazdı:samet61 kaç tane adam akıllı kür tamamladın,kaç tane adam yetiştirdin aldıkları kas kütlesi uçtu gittide bu kadar kesin net bilgi verebiliyorsun,ilaçların kimyasal yapıtaşlarını sorsam bilmessin ama buraya bilgi edinmek için gelen insanlara kesin yargılarla akıl vermeye çalışıyosun,amerikadaki gurular bile bu kadar net konuşamıyor
hangı markanın satıcısısın? araştır verdıgım bılgılerde doğruluk yoksa sanada haklısın kardeş dıyebılırım banada cvap vermek ıcın ıkıncı bır uyelık açmanda manıdar herseyı bu kadar tıcarete dokmeyın bu cocuk 96 doğumlu ... ve ılactan sorna doğal gelısımın yavaşladığı ornegıde emınım cevrendede çokça vardır kı daha bır hafta once bu mevzuyu camıanın onde gelen ısımlerıyle konuştuk ki dedıgın gıbı olsa herkes bır sıçrama kuru yapar sorna doğal devam eder ama oyle bır dünya olmadığını en az benım kadar ıyı bılıyorsun ..
Bence ilaçla akacağın kitle ile ilaçsız aldığın arasında fazla fark olmaz. Neticede Yağı, suyu attıktan sonra kalan o az miktarda adeleyi korumak istersen korursun. Burada asıl sorun; Hiç birimiz o gelişmeyi gördükten sonra bu kadar yetet demedik, kimse de demez. Ben devam ediyorum bu kardeşimiz de devam edecek. Bundan sonra ilaçsız gelişme olur mu ? Bence olur ama bir rivayete göre 2 yıl, başka bir rivayete göre 3 yıl eski dengesini bulamaz ve bu süre içinde, ne idmanlara nede protein tozu vb desteklere, doğasını dengesini bozmamış birinin verdiği olumlu tepkiyi veremez. Henüz 24 - 26 yaşlarına kadar hormon haritamız nasıl şekillenirse daha sonra da öyle devam edeceği için sporu bıraktıktan sonra başkalarından daha hızlı çökmesi, yaşlanması ihtimali de var. Genç olduğu için kesilen doğal üretimden sonra azalan hormon ve canlı sperm üretimi daha sonraki aylarda 35 - 40 yaşındakilerden daha fazla toparlayacaktır ama herkezdeki kayıp onda da olacaktır. Ben olsaydım Plato düzeyine kadar beklerdim. Nasıl olsa o düzeye kadar hızlı ve verimli bir gelişme olacak. Hatta mümkünse 24 - 25 yaşına kadar da kullanmazdım. Yine de herkez kendi kararında özgürdür.
standart yazdı:Bence ilaçla akacağın kitle ile ilaçsız aldığın arasında fazla fark olmaz. Neticede Yağı, suyu attıktan sonra kalan o az miktarda adeleyi korumak istersen korursun. Burada asıl sorun; Hiç birimiz o gelişmeyi gördükten sonra bu kadar yetet demedik, kimse de demez. Ben devam ediyorum bu kardeşimiz de devam edecek. Bundan sonra ilaçsız gelişme olur mu ? Bence olur ama bir rivayete göre 2 yıl, başka bir rivayete göre 3 yıl eski dengesini bulamaz ve bu süre içinde, ne idmanlara nede protein tozu vb desteklere, doğasını dengesini bozmamış birinin verdiği olumlu tepkiyi veremez. Henüz 24 - 26 yaşlarına kadar hormon haritamız nasıl şekillenirse daha sonra da öyle devam edeceği için sporu bıraktıktan sonra başkalarından daha hızlı çökmesi, yaşlanması ihtimali de var. Genç olduğu için kesilen doğal üretimden sonra azalan hormon ve canlı sperm üretimi daha sonraki aylarda 35 - 40 yaşındakilerden daha fazla toparlayacaktır ama herkezdeki kayıp onda da olacaktır. Ben olsaydım Plato düzeyine kadar beklerdim. Nasıl olsa o düzeye kadar hızlı ve verimli bir gelişme olacak. Hatta mümkünse 24 - 25 yaşına kadar da kullanmazdım. Yine de herkez kendi kararında özgürdür.