kür örnegi

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
ozler
Yeni Üye

Re: kür örnegi

Mesaj gönderen ozler »

bu ilaçları iacı vurulmadan öncemi yoksa vurulmaya başladıktan son ramı yoksa kür bittikten sonramı -karaciğer koruyucuyu (milk thistle) bunu zaten kullanıyorum günde 1 taplet alıyorum hocam

Mesaj gönderen standart »

Karaciğer koruyucusunu ilk iğneden iki gün sonra almaya başlamalısınız.
Son 8 - 10 hafta günde 2 ye çıkartın.
Tomoxifeni de mik tistil ile aynı zamanlarda almaya başlayın.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

10 hafta haftalık 500 sustanon 300 primabolan sustanonlar ptesı 250 perşembe 250 seklınde prımabolan ptesı gunlerı yas 48 gerek kas kütle artısı gerek cınsel hayatınızı cok renklendırecektır ılaclar eczane malı olursa garantı olur!!!
samet_61
Yeni Üye

standart yazdı:Birinci hafta toplam 100 mg
ikinci hafta toplam 200 mg
Ve sonra toplam 12 haftanın geri kalanı 300 mg olabilir.
Bundan bir verim alırsınız fakat diğer kürleriniz size daha çal katkı verecektir.
Yaşınız gereği , aldığınız ilaç doğal üretiminizi geçici olarak kestiğinde 26 - 30 yaşlarındaki kadar toparlanamayabilirsiniz.
24 - 28 yaşlarında bile ağır kürlerle geçen bir seneden sonra pct yi doğru yapsanız bile, yaklaşık % 14 - 16 arası üreme yeteneğinizi kaybedersiniz.
Vücut bu ilaçlara alıştıktan sonra toparlanmanız daha çabuk olacaktır.

bu dozaj cok saçma olur ılk hafta 250 ıle vücut tepkımesıne bakarsın 2.hafta ıtıbarıyle dırek 500 abının yasının 48 olduğunu unutma!!! zaten vücudun hpt kapatacgını sanmıorum kur arasında hcg ıle canlandırılır doğal uretım kürden sonra klomen tamoxıfenlede doğal uretım dondurulrur oda olmadı pregnyl le her turlu 10 haftayı gecmedıkce sıkıntı olmaz

Bu dedikleriniz sayesinde doğal üretim durmamış, cinsel hayat temelli bitmemiş olur.
Ama lütfen unutmayın vücutta yeteri kadar hormon varsa doğal üretim duraklar ve sonradan (ağır dozlar hariç) yeniden başlar(pct yapmasanız bile)

Ama doğal üretim her kesildiğinde bir miktar hücre ölümü olur. Geri başladığında eski üretim miktarı azalır.
Bu hücrelerin bir bölümü büyüme hormonu ve dolaşım sisteminin performansına bağlı olarak yeniden çalışmaya başlar.
Bu yeniden canlanma, yaş ilerledikçe azalır. Zaten yaş ilerledikçe hem testestoron üreten, hem canlı sperm üreten hücreler yavaş yavaş ve doğal nedenlerle azalmaya devam edecektir.
Neticede alacağınız verimin bir fiyatı olacaktır.
Murat 124 alırken az para ödersiniz ama ekmek almaya daha çok paranız kalır.
Bu ilaçlar içinde en yüksek verimi trenbolan sağlayacaktır.
İsterseniz hazır yapmışken en etkilisini yapın.
samet_61
Yeni Üye

hpt kapatmaktan bahsedıosun onu cozduler bınbır cesıt ilaç var tamamen kapatmaya karsı kı bu 100de 1 ıhtımal uretım tamamen dyursada kur ortasında dusuk dozaj hcg alımıyla bu sorun yaşanmaz yasandı dıyelım her turlu gerı getırılır bu dozlar dusuk dozlar uretım durduğunda cınsel hayatta bıtmez canlı sprem uretımı düşer ;) dısardan sentetıkle normalın cok cok ustune cıakrır;) yanı haftalık 100 250 gıbı dozajların gelısımıne pek bır etkısı olmaz 500 le başlamak ıyıdır.. bır abımzı var suan yarışmacı 46 yasında 38 yasında başladı hemde ne kürler yapıor yılın 6 ayı adam kürde ve cocugu oldu;)
ozler
Yeni Üye

Mesaj gönderen ozler »

hocam bilgileri teker teker okudum ama kafam karısdı hocam isterseniz bir toparlıyalım hemen küre gireyim. ama sizden ricam teker teker anlatırsanız kürüm daha verimli olur ( sustayı ) direkt mi 500 mg mı yoksa hafta bası 250 cuma 250 mi ve primo varmı dosaj nedir .ilginize simdiden teşekkür ederim.
samet_61
Yeni Üye

ozler yazdı:hocam bilgileri teker teker okudum ama kafam karısdı hocam isterseniz bir toparlıyalım hemen küre gireyim. ama sizden ricam teker teker anlatırsanız kürüm daha verimli olur ( sustayı ) direkt mi 500 mg mı yoksa hafta bası 250 cuma 250 mi ve primo varmı dosaj nedir .ilginize simdiden teşekkür ederim.

soyle ızah edeyım 10 haftalık bır kur olsun ıstersen sustaqnonun yanına prımabolan (rimabolan) veyahut boldenonda ekleyebılırsın enjeksyonlarda haftalık 500ml testesteron oalcak sekılde olacak sustanon ıcınde 4 ayrı esterlı testesteron bulundurduğu ıcın bunun kımısı kısa kımısı uzun ester olduğu ıcın dalgalı bır profıl cızmemesı ıcın 500mg sustanonu haftada 2 ye boıluyoruz bırıncı enjeksyon gunu ptesı ıkıncı enjeksyon gunu perşembe gunlerı oalcak sekılde vurumu yapıyoruz 10 hafta bu sekılde olacak ekleyecegın ekstra ılac prımabolansa bunu ptesı 400 ml tek enjeksyon seklınde yapabılırsınama yınede kesın kararını verdınmı cunku bu ıse bır kere basladınmı hep devamı gelecek ılac bucuda gırdımı sornasında ıalcı tamamen bıraktığında doğal gelısıme tepkı vermeyecek vücudun yasın 48 olduğu ıcın bırseyler yapmaya calsıtıgını dusunuorum podyum vs gıbı bu yüzden yukarıda dedıgım sekılde baslayabılırsın gogus uçlarında kasıntı olmaya baslarsa sayet hemen burdan payalsrısın
ozler
Yeni Üye

Mesaj gönderen ozler »

hocam bilgiler için teşekkürler gereken bilgileri buradan paylasırım

Ben yalnızca çevremdeki bir kaç profesyonelin tecrübelerine şahit olduğum için değil, kendi yaptığım 6 kürden öğrendiklerime de dayanarak yazmıştım.
Semat kardeşimiz resimde daha genç görünüyor ama herhalde tecrübesi benden ve bir çok kişiden fazla olsa gerek.
Sperm üretme yeteneğinin hiç bir şekilde azalmayacağı ve hatta hiç bir şekilde hiç bir zararın olmayacağını garanti ediyor.
Ben etmiyorum.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir