Enjeksiyon Ağrısı

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Enjeksiyon Ağrısı

Mesaj gönderen yeahbuddy »

Merhaba yarın haftalık 500 Sustanon - 300 Primo kürüne başlayacağım. Enjeksiyonu 5 güne yaysam olası enjeksiyon ağrılarını hafifletebilirmiyim ? Hemde ilaçların dengesizlikleri bu şekilde önlenebilir mi ?

PAZARTESİ - 250 SUSTANON
SALI - 100 PRİMO
ÇARŞAMBA - OFF
PERŞEMBE - 100 PRİMO
CUMA- 250 SUSTANON
CUMARTESİ - OFF
PAZAR - 100 PRİMO

Yoksa haftanın 2 günü Sustanonları vurup diğer seçeceğim bir gün 300 Primonun hepsini vurmalımıyım ?
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye

Re: Enjeksiyon Ağrısı

Yardımcı olabilicek kimse yok mu ? Bugün ilk Sustanonu vurucam yarına kadar karar vermem gerekiyor Primo konusunda.
moblife
Yeni Üye

Mesaj gönderen moblife »

Sustanon p.tesi - perşembe mantıklı olucaktır. Primobolan ile ilgili çok bilgim yok ama sanırım tek günde olunuyor o anabolizanlar.
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye

moblife yazdı:Sustanon p.tesi - perşembe mantıklı olucaktır. Primobolan ile ilgili çok bilgim yok ama sanırım tek günde olunuyor o anabolizanlar.

Merhaba cevap verdiğiniz için teşekkür ederim, sustayı vurdum ağrı yok şimdilik diğerini cuma vurucam. Primoları 3 güne yayıp yapıcam sanırım cevap yok :) Forumu araştırınca sorun olmayacağı kaanatine varıyor insan ama ağrıyı azaltıyorsa tabiki 100x3 gün enjekte mantıklı geliyor, yoksa yüksek bir doz degil kalçadan alınır ama ağrı yapar mı onu öğrenmek istiyorum birde 3 güne yayınca sustanonla olumlu bir etkileşimi olur mu ilacın pick yapması vs. gibi onu öğrenmek istiyorum. Bu arada hergün 2 tablet Proviron ve gün aşırı 1 tablet Arimidex kullanıyorum.
moblife
Yeni Üye

Mesaj gönderen moblife »

proviron u bilememde arimidex kullanımı dogru. Jinekomasti engellersin. bence primobolan ı aynı günde vur komple. farklı yerlerden vur ağrı olmaması için. Primobolanın içinde sustanon gibi farklı farklı esterler yok çünkü. Tek gün daha mantıklı olucaktır. Hatta mümkünse bugünü geçirmeden vur.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Bu kür haftada 2 enjeksiyonla yapılır
Depot ilaçları günlere yaymanın bir mantığı yok (primo)
Sustanon'da 500 mg dozajı düşünülüyorsa 5 günde 1 olmak üzere 250 mg vurulabilir
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye

lennox77 yazdı:Bu kür haftada 2 enjeksiyonla yapılır
Depot ilaçları günlere yaymanın bir mantığı yok (primo)
Sustanon'da 500 mg dozajı düşünülüyorsa 5 günde 1 olmak üzere 250 mg vurulabilir

Hocam teşekkür ederim o zaman Primoları haftanın bir gününü seçip vurduruyorum hepsini tek enjektörde ? PZT 250 CUMA 250 Sustanon, Çarşamba 300 Primo şeklinde doğrumudur ?
dogukan62
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 11 kez

Mesaj gönderen dogukan62 »

primoları pazartesi vur sadece
sustanonu pazartesi perşembe vursan yeter
çok ağrı varsa muscoril + voltaren sür benim çok işime yaradı.
Bacaktan enjeksiyonda ben z-track yöntemini uyguladım ağrı kalmadı.
Kullanıcı avatarı
yeahbuddy
Yeni Üye

dogukan62 yazdı:primoları pazartesi vur sadece
sustanonu pazartesi perşembe vursan yeter
çok ağrı varsa muscoril + voltaren sür benim çok işime yaradı.
Bacaktan enjeksiyonda ben z-track yöntemini uyguladım ağrı kalmadı.

Şöyle bir sorunum var enjeksiyonu eczacı yaptı bugün geçti artık, akşam 8 gibi olmuştum kalçadan sustanonu hiç ağrım yok şansıma umarım böyle devam eder :) Yinede teşekkürler öneri için.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

sustanon yarı dozu ptesi vur dıger yarı dozu perşembe vur prımabolanı haftada tek gun ptesı vur yanı 500 sustanon alacaksan 250 ptesı 250 perşembe sebebine gelıcne sustanon ıcerısınde 4 ayrı ester mevcut dalgalanmayı engellemek

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir