Steroid hakkında bir soru

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
dogukan62
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 11 kez

Steroid hakkında bir soru

Mesaj gönderen dogukan62 »

Merhaba arkadaşlar. Benim sormak istediğim şu benim bir tanıdığım var steroid konusunda bilgisi sıfır.
Geçen sene haftada 3 gün olmak üzere 250 testo, 250 deca, winstrol(masteronda olabilir) 1 tüp, birde dianabol kullanmış 50 mgydi.
Yani toplamda 750 testo 750 deca ediyor. Toplamda 8 ay kür yapmış. Kür sonu ne pct ne başka bir birşey. 8 ayda dianabolu kesmemiş kullanmış.

Adam devasa boyutlara ulaştı. kolu 50 cm oldu. küre başladığında 39-40 gibiydi. Benchte küre başladığında 30-40 kgden fazla basamayan adam 150 kg 8 tekrar vuruyordu.
Bu nasıl oldu ben anlamadım. Devasa oldu adam. Kollarında gram yağ yok.

Ben böyle bir küre girsem bu ölçüleri alabilir miyim çok merak ediyorum. Bu kür doğru mudur bide bunuda merak ediyorum.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Re: Steroid hakkında bir soru

Mesaj gönderen lennox77 »

Kür programı baştan sona yanlış...
Steroidlerin yanlış kullanımı size illa ki kür sonunda zarar verecek diye birşey yok arkadaşlar...
Yaş 40'a gelir kapınızı çalar o 8 aylık ara verilmeden yapılan kürler elden de birşey gelmez o zaman...
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
moblife
Yeni Üye

Mesaj gönderen moblife »

Yakında karaciğer aramaya başlar heralde.
dogukan62
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 11 kez

Mesaj gönderen dogukan62 »

doktor karaciğerini bitirdin artık ilerde karaciğer yetmezliği yaşarsın demesiyle bırakmış.
Yoksa 1 yıla tamamlayıp ardından tren girecekmiş. Ama devasa oldu adam.

Mesaj gönderen standart »

Profesyonel sporcuların 1 yıla yakın kürden çıkmadıkları oluyormuş ama karaciğer büyümesi, göz zayıflaması, algı ve hesaplama bozuklukları da görülebiliyormuş.
Uzun süreli kürler vucudun düzen ve sistem anlayışını değiştirebiliyor.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir