Clen çalışmıyor

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
pumpkin
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 7 kez

Clen çalışmıyor

Mesaj gönderen pumpkin »

Arkadaslar bugun clende 5. Gunumdeyim bugunden itibaren 100mcg almaya basladim fakat nabzimda bi yukselme yok terlemiyorum sadece kramp ve cok hafif ellerde titreme oluyo. Bu normal mi yani her insan farkli tepki mi verir yoksa urunler sahte olabilir mi ? Markasi balkan pharma ve internetten koduyla dogrulattim bi sikinti yok ama ben bi etki (carpinti, terleme, nabizda artis veya enerji artisi) goremedim. Ilgilenirseniz sevinirim
Kullanıcı avatarı
Hammerstorm
Forum Duayeni
Ettiği teşekkür: 31 kez
Aldığı teşekkür: 120 kez

Re: Clen çalışmıyor

Mesaj gönderen Hammerstorm »

Bir ilaçtan yan etki görmemen demek o ilacın çalışmadığı anlamına gelmez bu durum kişiden kişiye göre değişir 2-3 hafta içerisinde yağ yakımı olarak kendini gösterebiliri dediğin şeyler zaten ilacın yan etkisi ilacın yan etkisinide görmek zaten iyi birşey değildir ya da uyarıcı reseptörlerin duyarsız olabilir benim salondan yakın bir arkadaşım ne efedrinden ne clenden ne de ventolinden gram verim alamıyordu klinik araştırmaları sonucu cocuğun vücudu uyarıcı reseptörlere duyarsız çıkmıştı
İDMAN-BESLENME-DİNLENME
pumpkin
Yeni Üye

Mesaj gönderen pumpkin »

Nabzi yukseltmesede yag yakimi yapabilir mi yani ?
Kullanıcı avatarı
burakmetu
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 3 kez

Mesaj gönderen burakmetu »

Dostum ellerin titriyorsa demekki iş yapıyor 1 ay geçsin bir 5. günden fayda gorebilecegini sanmıyorum
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Clenbuterol'den aşırı uyarıcı etki beklemeyin arkadaşlar...
Astım hastaları bir der bir kemik olurdu yoksa...
Anlık performans artırıcıdır idman yaparken iyi ter atıp hafif enerjik oluyorsanız sorun yok
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
dogukan62
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 11 kez

Mesaj gönderen dogukan62 »

bende ne ventolin ne clenbuterol hiç biri çalışmadı. Yüksek miktarda kafein de işe yaramıyor.
Reseptör yenilenmesi için günde 4 mg zaditen(ketotifen) 1 ay kullandım ardından tekrar ventolin yine işe yaramadı.
Bu ilaç herkesde çalışmıyor...
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

100mg clenmı alıosun günlük dostum kalp krızımı gecırmek ıstıorsun?20 40 40 20 gıbı dozlar duydukta günlük 100 cok cok fazla ellerın tıtrıyorsa ıalc calısıor
pumpkin
Yeni Üye

Mesaj gönderen pumpkin »

20 den basladim pramitle 120 ye kadar ciktim ama enerji artiaini gectim alip uyuyorum yani oyle diyim

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir