Kürü yarida biraktim :(
-
- Yeni Üye
Kürü yarida biraktim :(
Arkadaslar 1 aydir kürdeyim yasadigim rahatsizliklardan sonra birakma karari aldim kime sorduysam oyle bisey yapmaz oyle etkileri yok dediler bilmiyorum test sonuclarimida yaptirdim bi problem yoktu yasadigim etki igneyi vurulduktan 3 yada 4 gun bazen 1 hafta sonra oluyor aksamlari oluyor kesinlikle karnim.sisiyor agri yok gaz toplanior ya agizdan yada kalcadan cikartmaya calisiyorum acayip sekilde bas donmem oluyor o esnada anlatam idrarimi yaparken aciyor bayilcak gbi oluyorum 1 aydir cekiyorum.arada biktim cok uzgunum biraktim.sinirden agliyorum kullandigim marka optimum. Pharma testo boldenon niye boyle oldu bilmiyorum dozlardanmi haftada 2 kere carsamba cumartesi 1 ml 1 ml vuruyordum
bilgili arkadaslar yazarmi kure girmekten bidaha korkuyorum

-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Re: Kürü yarida biraktim :(
boldenone tansiyon sorunlarına neden oluyor diye biliyorum ayrıca vurduğun doz ne öyle haftalık 2 ml boldenone 2 ml tseto eder 4ml steroid korkunç bir miktar bence..bende ilk kürümde 200 primo 250 sustanone girdim bi benimkide azdı biliyorum ama sennkide çok fazla 500 boldenone 500 testo neyine yetmez
-
- Yeni Üye
bende oyle dusunuyorum sanki fazla gibi bugun sabah gene oldu gece uykudan kalktim 5 gbi kalbimde igne gbi batmalar testo tavan yapmis sunu farkettim sanirsam enerjiyi vucuttan ataniom gece disari cikip kostum snra gecti cektigim.cileyi sen birakmama ragmen devam ediorandres yazdı:boldenone tansiyon sorunlarına neden oluyor diye biliyorum ayrıca vurduğun doz ne öyle haftalık 2 ml boldenone 2 ml tseto eder 4ml steroid korkunç bir miktar bence..bende ilk kürümde 200 primo 250 sustanone girdim bi benimkide azdı biliyorum ama sennkide çok fazla 500 boldenone 500 testo neyine yetmez
Dostum kürü bırakma. Tam bilgim yok ama biyerde okumuştum tansiyon sorunun için kan aldır kızılaydan dicemde ne derece doğru bilmiyorum. Bol bol su tüket ama vücudunun su tutmasına izin veren şeyleri bırak mesela kreatin kullanıyorsan vücudundaki basınç azalsın. Bu arada senin konularını görmüştüm bence sen korkuyorsun ve psikolojik olarak kendini kötü etkiliyorsun. Placebo etkisi tamamen. Çok abartmamak lazım. Bu arada 1ml ilacın içeriğine göre öz kütlesine göre değişiyor sen bize kaç mg olduğunu söyle. Haftalık tahmini 250 carsamba 250 c.tesi testo , 250 carsamba 250 c.tesi boldenon vuruyorsun toplamda haftalık 500 ediyor dimi ? Testo enant mıydı enant ise haftada 1 gün vurdur 500 ü direk. Oda 250 sağ kalça 250 sol kalça olursa sağlıklı olur. Aynı şekilde boldenonuda tek günde yaptırmalısın. Onuda sağ quad sol quad yaptır. Sustanon kullanıyor isen testo enant degilde carsamba-c.tesi seklinde devam et. Endokrinoloji uzmanına git anlat durumu. Bana kalırsa kürü bitirmek mantıklı ve kendi şahsi düşüncem senin yaşadıkların psikolojik. Uzun zamandır forumlardayım hiç böyle yan etki yazanları görmedim. Tansiyon boldenonda oluyor diye biliyorum ama.
-
- Yeni Üye
cok tesekkur ederim.bilgilerin icin pskolejik oldugunu dusunmuyorum.neden dersen kap tarafinda igne gbi batmalar var suanda bile var canimi acitacak sekilde degil tabi aksamlarida 3 4 gun snra igneyi vurduktan sonra bas donmesi karnin sismesi ve gaz toplanmasi oluyor bu bni rhtsz eden durum senin dedigin gbi bnde boyle etkiler duymadim hocam banaa bonzai ictigin icin olabilir dedi onuda alali cok oldu 5 6 aydan fazla biraktim.suanda bide yag oranim.fazla zaten bidaji kure yag oranimi dusurup tum testlerimi yptirinca baslicam panik atakta vardi buda tettiklio olabilirmi ama gecmistimoblife yazdı:Dostum kürü bırakma. Tam bilgim yok ama biyerde okumuştum tansiyon sorunun için kan aldır kızılaydan dicemde ne derece doğru bilmiyorum. Bol bol su tüket ama vücudunun su tutmasına izin veren şeyleri bırak mesela kreatin kullanıyorsan vücudundaki basınç azalsın. Bu arada senin konularını görmüştüm bence sen korkuyorsun ve psikolojik olarak kendini kötü etkiliyorsun. Placebo etkisi tamamen. Çok abartmamak lazım. Bu arada 1ml ilacın içeriğine göre öz kütlesine göre değişiyor sen bize kaç mg olduğunu söyle. Haftalık tahmini 250 carsamba 250 c.tesi testo , 250 carsamba 250 c.tesi boldenon vuruyorsun toplamda haftalık 500 ediyor dimi ? Testo enant mıydı enant ise haftada 1 gün vurdur 500 ü direk. Oda 250 sağ kalça 250 sol kalça olursa sağlıklı olur. Aynı şekilde boldenonuda tek günde yaptırmalısın. Onuda sağ quad sol quad yaptır. Sustanon kullanıyor isen testo enant degilde carsamba-c.tesi seklinde devam et. Endokrinoloji uzmanına git anlat durumu. Bana kalırsa kürü bitirmek mantıklı ve kendi şahsi düşüncem senin yaşadıkların psikolojik. Uzun zamandır forumlardayım hiç böyle yan etki yazanları görmedim. Tansiyon boldenonda oluyor diye biliyorum ama.
Boy kilo yağ oranı spor geçmişi (gerçek) paylaşırmısın bizimle dostum. Belki bunların bir etkisi vardır haklısın.
-
- Yeni Üye
moblife yazdı:Boy kilo yağ oranı spor geçmişi (gerçek) paylaşırmısın bizimle dostum. Belki bunların bir etkisi vardır haklısın.
Spor gecmisim. 10 yasimdan beri gures kickbox break dans freerunning parkour 3 senedir parca parca bb yspiorum suanda kilom 90 boy 187 yag oranim bilmiom.ama belim 98 yani vardir % 20
%20 civarı yağ oranı ile kür e girmek bi kere yanlış dostum hiç mi araştırmadın :S Neyse bitir kürü artık yağ yakman lazım. Bilgili hocalar yağ yakım ile ilgili bir ilaç ekleyebilirler belki küre ama bilmiyorum doğrumu yanlışmı ben ektomorf oldugumdan yağ yakımla hiç ilgilenmedim araştırmadım. (gerçi kürde yapmadım ama yapıcam sanırım ilerde 5-6 ay sonra)
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
freerunning yazdı:Arkadaslar 1 aydir kürdeyim yasadigim rahatsizliklardan sonra birakma karari aldim kime sorduysam oyle bisey yapmaz oyle etkileri yok dediler bilmiyorum test sonuclarimida yaptirdim bi problem yoktu yasadigim etki igneyi vurulduktan 3 yada 4 gun bazen 1 hafta sonra oluyor aksamlari oluyor kesinlikle karnim.sisiyor agri yok gaz toplanior ya agizdan yada kalcadan cikartmaya calisiyorum acayip sekilde bas donmem oluyor o esnada anlatam idrarimi yaparken aciyor bayilcak gbi oluyorum 1 aydir cekiyorum.arada biktim cok uzgunum biraktim.sinirden agliyorum kullandigim marka optimum. Pharma testo boldenon niye boyle oldu bilmiyorum dozlardanmi haftada 2 kere carsamba cumartesi 1 ml 1 ml vuruyordumbilgili arkadaslar yazarmi kure girmekten bidaha korkuyorum
danabol kullanıosan dıanablol bazı ınsanlarad hazımsızlık karın sıslıgı gastrıt gıbı etkıler yapıor!!!
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot] ve 6 misafir