Doğru zaman ne zaman ?

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
sabaru
Yeni Üye

Doğru zaman ne zaman ?

Mesaj gönderen sabaru »

Merhaba iyi akşamlar abilerim kardeşlerim. 96 doğumlu önümüzdeki zaman zarfları içerisinde kür düşünüyorum. 2016 yılından sonra 500 testo+400 bolde düşündüm. 183 boyunda şuan 80 kiloyum 2016 yılından sonra doğru zaman hangi ay olur sizce ?
Şubat gibi düşündüm sizlerin önerisi nedir ?
Kürü yaparken almam gereken koruyucu ürünleri vs nelerdir ?
Yapacağım kürün kullanma sırasında gösterebilecek yan etkileri nelerdir ?
Kür sırasında kullanmam gereken supplementler nelerdir ?
Öğrenci olduğumdan aldığım kredi ile para köşeye atıp söyledikleriniz ürünler dahilinde para biriktirme işlemine geçecem. Günlük yemek konusunda sıkıntım yok. Her gün düzenli şekilde saati saatine yemek yiyen birisiyim. 1.5 yıldır bu spor içerisindeyim ve çok şükür aralıksız devam etmekteyim. Göstereceğiniz yol doğrultusunda yol izleyeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Re: Doğru zaman ne zaman ?

Mesaj gönderen aet63 »

Merhaba,

Only Testo kürü yapsan (ki ilk kürünse Testo E-Dianabol ile başlaman mantıklıdır bana göre.) dahi kür içinde 2 günde 1 yarım tablet Arimidex alabilirsin. Kutusu 67 TL. Bir kutu sana yeter.

Kür içi çinko desteği önemlidir. Zinco 220 50 mg kullanabilirsin. 25 TL sanırım. PCT içinde de kullanılması gerektiğini düşündüğüm için 3-4 paket alman gerekebilir. Kutusunda 40 tablet var. 3 aylık kür yapsan 90 gün artı 30 gün 120 hap gerekebilir toplamda.
Kür içi protein sentezini arttırmak için, B vitamin takviyesi olarak Benexol alabilirsin. Kutusu 15 TL olabilir tam hatırlayamadım şu an. Kutusunda 30 tablet var. Zinco kadar alman gerekebilir.
Tablet steroid küründe bulunacaksa karaciğer korumak için NAC 600 günlük 1 tablet olarak alabilirsin. 10 tl kutusu.
Kür içi multivitamin olarak Supradyn All-Day veya Pharmaton alabilirsin.
Kür içi takviye olarak protein tozu, bcaa ve kreatin yeterlidir.

Tedavi ise yapacağın kürün ağırlığına göre değişir ancak temel olarak aşağıdakiler kullanılıyor. Uzun esterli ilaç kullanıyorsan genelde son enjeksiyondan 2 hafta sonra tedaviye başlanır.

4 hafta boyunca 20 mg Nolvadex
4 hafta boyunca günlük 50 mg Klomen

Bunlara ek olarak benim ekleyeceklerim ise şunlardır.

4 hafta Günlük 3 gr D-Aspartik Asit (Bu takviye için biraz araştırma yaparsan LH uyarıcı olarak en iyi takviye olduğunu bulacaksın. Tedavide LH hormonunun yani testosteron üretiminde en önemli hormonun eski haline gelmesi için güçlü bir takviyedir. Opsiyoneldir.)
4 hafta Günlük 50 mg Zinco
4 hafta Günlük 1000 mg C vitamini

Ayrıca C vitamini besin olarak çok alırsan testo üretimi düştüğü anda baskıdan kurtulan kortizol hormonunu baskılamak adına bir adım da atmış olursun. Bunu da doğal testosteron üretiminin daha da hızlı toparlanmasına bir katkı olarak düşünebilirsin.
Kür içindeki beslenme ve antreman planını kesinlikle PCT sonuna kadar bozmazsan senin yararına olacaktır.

D-Aspartik Asit satın alabilmen için link :
http://magaza.hammaddeler.com/Merck-Asp ... -4007.html

C vitamini besin olarak almanı öneririm ama yine de en saf halini toz halinde almak istersen :
http://magaza.hammaddeler.com/Askorbik- ... 25581.html

İyi günler.
sabaru
Yeni Üye

Mesaj gönderen sabaru »

aet63 yazdı:Merhaba,

Only Testo kürü yapsan (ki ilk kürünse Testo E-Dianabol ile başlaman mantıklıdır bana göre.) dahi kür içinde 2 günde 1 yarım tablet Arimidex alabilirsin. Kutusu 67 TL. Bir kutu sana yeter.

Kür içi çinko desteği önemlidir. Zinco 220 50 mg kullanabilirsin. 25 TL sanırım. PCT içinde de kullanılması gerektiğini düşündüğüm için 3-4 paket alman gerekebilir. Kutusunda 40 tablet var. 3 aylık kür yapsan 90 gün artı 30 gün 120 hap gerekebilir toplamda.
Kür içi protein sentezini arttırmak için, B vitamin takviyesi olarak Benexol alabilirsin. Kutusu 15 TL olabilir tam hatırlayamadım şu an. Kutusunda 30 tablet var. Zinco kadar alman gerekebilir.
Tablet steroid küründe bulunacaksa karaciğer korumak için NAC 600 günlük 1 tablet olarak alabilirsin. 10 tl kutusu.
Kür içi multivitamin olarak Supradyn All-Day veya Pharmaton alabilirsin.
Kür içi takviye olarak protein tozu, bcaa ve kreatin yeterlidir.

Tedavi ise yapacağın kürün ağırlığına göre değişir ancak temel olarak aşağıdakiler kullanılıyor. Uzun esterli ilaç kullanıyorsan genelde son enjeksiyondan 2 hafta sonra tedaviye başlanır.

4 hafta boyunca 20 mg Nolvadex
4 hafta boyunca günlük 50 mg Klomen

Bunlara ek olarak benim ekleyeceklerim ise şunlardır.

4 hafta Günlük 3 gr D-Aspartik Asit (Bu takviye için biraz araştırma yaparsan LH uyarıcı olarak en iyi takviye olduğunu bulacaksın. Tedavide LH hormonunun yani testosteron üretiminde en önemli hormonun eski haline gelmesi için güçlü bir takviyedir. Opsiyoneldir.)
4 hafta Günlük 50 mg Zinco
4 hafta Günlük 1000 mg C vitamini

Ayrıca C vitamini besin olarak çok alırsan testo üretimi düştüğü anda baskıdan kurtulan kortizol hormonunu baskılamak adına bir adım da atmış olursun. Bunu da doğal testosteron üretiminin daha da hızlı toparlanmasına bir katkı olarak düşünebilirsin.
Kür içindeki beslenme ve antreman planını kesinlikle PCT sonuna kadar bozmazsan senin yararına olacaktır.

D-Aspartik Asit satın alabilmen için link :
http://magaza.hammaddeler.com/Merck-Asp ... -4007.html

C vitamini besin olarak almanı öneririm ama yine de en saf halini toz halinde almak istersen :
http://magaza.hammaddeler.com/Askorbik- ... 25581.html

İyi günler.

Öncelikle zaman ayırıp uzun uzun yazdığınız için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Danabol kullanımı aklıma geldi fakat vücudum yağlanmaya ve su tutmaya çok müsait. O yüzden boldenon ve testo diye düşünmüştüm.
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

Merhaba,

Ben olsam hacim küründe maksimum kazanç sağlamaya çalışacağım için Dianabol mutlaka eklerdim. Deca + Dianabol kullanmayı tercih ederdim.

Ancak temiz büyüme ise amacın Testosterone Enanthate (Cypionate da olur) ve Boldenone en doğru seçim olacaktır. Parasal durumuna göre ek anabolik steroid olarak Turinabol da eklersen o da Dianabol kadar olmasa da katkı sağlayacaktır. Marka olarak önerim Testosterone Enanthate için Balkan Pharma, Boldenone için de Vermodje'dir. BVS'yi de çok övenler var. Turinabol için de bulabilirsen eğer Balkan Pharma yine iyi bir marka seçimi olacaktır. Bu alacağın tüm markaların kutusunu açmadan önce sitesine girip barkod numarasından orjinal olup olmadığını kontrol edersin ki Balkan Pharma'nın sahtesi de piyasada yerine göre bol bol bulunmakta.

1-12 hafta 500 mg Testosterone Enanthate (Haftalık enjeksiyon)
1-12 hafta 600 mg veya 400 mg Boldenone (Haftalık enjeksiyon) (Parasal duruma göre yerine Rimobolan tercih edilebilir.)
1-6 hafta 50 mg veya 60 mg Turinabol (Günlük)

Kür içi koruyucular ve takviyeleri tekrar yazmama gerek yok. Onlar da en az kür içindeki ilaçlar kadar kadar önemli.

İlk kür için bu bu plan oldukça yeterli olacaktır sana. Böyle bir kürün tedavisi için direkt Pregnyl düşünme derim. Nolvadex ile Klomen gayet yeterli ilaçlar.

Burada senin araştrman gereken şey ilk kür için 400 mg mı 600 mg mı hangisi ilk küre uygun olduğu ve Pregnyl'in bu tarz hafif kürlerde kullanımı internetteki Türk ve yabancı forumlarda nasıl olduğudur. Bu konularda pek yönlendirmek istemem. Ayrıca bazı bilgileri araştırarak öğrenmek daha doğrudur. Sadece burada yazılanlara bakarak bir plan oluşturmaman daha mantıklı olacaktır.

Ancak ben Pregnyl'i Trenbolone gibi güçlü bir anabolik steroid kullanmadığım sürece tedavi döneminde kullanmayacağım. İlk kürümü Testosterone Enanthate - Dianabol ile yaptım ve Boldenone ile bir kür yaparsam 16 hafta 500 mg Testosterone Enanthate ve 600 mg Boldenone yapacağım. Sen ilk kürünü yapacağın için biraz daha hafif tutabilirsin kürü isteğine, araştırmalarına ve ekonomik durumuna göre.

Kür, antreman, beslenme ile ilgili soracağın tüm soruları da cevaplandırıp elimden geldiğince doğru yönlendirmek isterim.

Kür zamanı için 2016 Kasım ile 2017 Şubat arası herhangi bir tarihte başlanması daha doğru olur.

Dediğim gibi sadece benim yazdıklarımla bir kür planı oluşturma aklında ve mutlaka diğer Türk ve yabancı forumları araştır. Buradaki herkesten bir fikir alıp kendin seçimini yaparsan daha düşünülmüş ve sonuçta daha sağlıklı bir karara ulaşırsın.

İyi günler.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

kardesım 96 doğumlusun daha cok erken yerın de olsam yarışma prof bısı dusunmöuyorsan 25 26 yasıma kadar gelısebıldıgım kadar gduıebıldıgım yere kadar gıderım son noktaya geldıgıdme yanı gelısım tamamen durduğunda ılac ısını dusunurum doğru zaman bu uzun esterlı bulk kurlerınde havaların sıcak olmadığı zamanlar başlamak her zaman daha mantıklıdır

Mesaj gönderen standart »

Bir erkeğin testestoron olarak en yüksekte olduğu dönem 27 - 29 yaşına kadardır.
Bu dönemi değerlendirmen isabet olur.
.
İlaçlara başladıktan sonra onlarsız bir daha gelişemeyeceksin. Vücut o seviyeye bile eskisi kadar cevap vermeyecek gittikçe arttırmak zorunda kalacaksın.

Hani aklında bulunsun.
sabaru
Yeni Üye

Mesaj gönderen sabaru »

çok şükür idmanlarımı yapıyorum zorlayıcı geçiyor ediyor fakat biraz daha fazla hakkını almak istiyorum. İrademe sahip birisiyim her konuda. O yüzden bu zamanları kürle geçirsem diye düşündüm sonrasında da kazandığım kütleyi korumaya çalışmak istedim

Mesaj gönderen standart »

Nasıl istersen öyle yap.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

sabaru yazdı:çok şükür idmanlarımı yapıyorum zorlayıcı geçiyor ediyor fakat biraz daha fazla hakkını almak istiyorum. İrademe sahip birisiyim her konuda. O yüzden bu zamanları kürle geçirsem diye düşündüm sonrasında da kazandığım kütleyi korumaya çalışmak istedim

ılac gordugumu vücut ılac vücuttan çıktıktan sonra doğal devam etmek ıstesende vücudun gelısım ıcın pek tepkıme vermeyecek ve yıne ılac yıne ılac prof anlamda bısı dusunmuyrosan buyuklerın oalrak sana tavsıyemız doğru beslenme supplement ve dısıplınlı ıdmkanla baya yol alırsın ve unutma steroıdlerle alacağın hacım kütle kalıcı olmayacak !!!!
overdose
Yeni Üye

Mesaj gönderen overdose »

samet61 kaç tane adam akıllı kür tamamladın,kaç tane adam yetiştirdin aldıkları kas kütlesi uçtu gittide bu kadar kesin net bilgi verebiliyorsun,ilaçların kimyasal yapıtaşlarını sorsam bilmessin ama buraya bilgi edinmek için gelen insanlara kesin yargılarla akıl vermeye çalışıyosun,amerikadaki gurular bile bu kadar net konuşamıyor :)

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir