Test sonuclarım yardım ACİL
-
- Yeni Üye
Test sonuclarım yardım ACİL
https://hizliresim.com/N4OpXY
https://hizliresim.com/VL30WR
küre devam edeyimmi bilgili kardeşlerim abilerim söylerse sevinirim degerlerim bunlar
https://hizliresim.com/VL30WR
küre devam edeyimmi bilgili kardeşlerim abilerim söylerse sevinirim degerlerim bunlar
-
- Yeni Üye
Re: Test sonuclarım yardım ACİL
dogukan62 yazdı:alt ast çok fena uçmuş
günlük 2 tab. nac 600 kullan düzelir
nac ne kanka tam adını yazarmısın küre devam ediyorum ozaman baska bi problem yoksa
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Ben olsam doktora kürde olduğumu kullandığım ilaçları söyler gerekirse kürü bırakır tedavi olurdum ama kafama göre değil sağlam bi doktorun desteğiyle.pct mi bu kafamıza göre yapacağız benim düşüncem bu
Ne kullandığımızı bilen bir doktor yok.
Bir doktor; protein tozu kullanma, bak bir sürü kişi ölüyor bu yüzden dedi.
Şimdi ben bundan beni anlamasını mï bekleyeyim.
Bir doktor; protein tozu kullanma, bak bir sürü kişi ölüyor bu yüzden dedi.
Şimdi ben bundan beni anlamasını mï bekleyeyim.
-
- Yeni Üye
-
- Yeni Üye
gecekartali yazdı:doktor değerleriniz kötümü dedi size
yok ilerde karacigeer yetmezligi olur dedi sadece kullanıp kullanmaman senin elinde bisey diyemem tavsiyem kullanma dedi sadece spor hocamada gösterdim normal beklenilen degerler dedi ölüm riski vs yok dedi karaciger böbrek vs zorlanmıs ama niyese kürün bi etkisini görmüorum arkadaslar 1 ayım bitti ne acıkma var nede gücte artıs
-
- Yeni Üye
sonuclarla ilgili yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar kötü iyi normal kür içinde suanki test sonuclarım
freerunning yazdı:sonuclarla ilgili yorum yaparsanız sevinirim arkadaşlar kötü iyi normal kür içinde suanki test sonuclarım
Konu hakkında bilgim olmadığı için soruna yardımcı olamayacağım fakat bende önüzmüdeki hafta sustanon - primo kürüne başlayacağım ilk kürüm olacak, başlamadan önce bende karaciğerime baktırmak istiyorum bunu sigortasız şekilde devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum. Testin ücreti nedir acaba ? Birde ne olarak başvuruyoruz testin adı karaciğer fonksiyon testiydi sanırım degil mi ? Umarım bir sorunun yoktur, iyi çalışmalar
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 3 kez
- Aldığı teşekkür: 1 kez
Kardeş bende primo sustanone küründeyken karaciğer ve böbrek fonksiyon testi yaptırmıştım ve değerlerde eskiye göre çok hafif artış vardı mesele 2-6 referans aralığındaki değer 3.6 olan 3.9 olmuştu ve hiç uçuk bir sonuç çıkmadı seninkiler baya bi oynamış ben olsam durup bi düşünürüm devam etmek konusunda..ne kullanıyorsun bilmiyorrum ama primo boldenone gibi birşey değil sanırım.sana son söylediğim doğru düzgün bir endokrin ve metabolizma hastalıkları uzamnı bul özele git araştır ona git göster sonuçları sonra bi karar ver.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 7 misafir