Kürden verim alamıyorum ACİL
-
- Yeni Üye
Kürden verim alamıyorum ACİL
arkadaşlar kürümün 3. haftasına girdim haftada iki kere boldenon 1ml testo entante 1 ml seklinde vuruyorum carsamba vee cumartesi günleri ama 3. haftamda olmamla beraber hiç bir etki görmüyorum ne acıkma hissi nede güç artışı vucudda pek bisey yok arada sırada kolda yanma ritim bozuklulugu aniden kalp atış yükselmesi kalp tarafında igne batmaları oluyordu onlardanda eser kalmadı allaha şükür bilmiyorum bu markanında sahtesi olmaz diyor aldıgım kişi güvenilir kuzenimin kankası marka optimum pharma yada bendemi sorun var anlayamıyorum bide vurduktan sonra kalcada 2 3 gün sonra agrısı baslıyor
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 2 kez
- Aldığı teşekkür: 11 kez
Re: Kürden verim alamıyorum ACİL
ürünün sahte mi değil mi kontrol et.
Sana daha önce demiştim boldenon 600 mg altı işe yaramıyor bende denedim. Ama kazandırdığı kütle kalıcı oluyor.
Sana daha önce demiştim boldenon 600 mg altı işe yaramıyor bende denedim. Ama kazandırdığı kütle kalıcı oluyor.
-
- Yeni Üye
dogukan62 yazdı:ürünün sahte mi değil mi kontrol et.
bugun tekrar konustum sahte degil bende başladdım dedim privaron sanırsam ilacın adı onu kullanmaya başla dedi bugun onu aldım bi kaç hafta sonra tetiklemeye başlar dedi bilmiyorum cocuga güveniorumda ilaca güvnmiyorum haftalık 500 sana yeter dedi dogukanım yapacak biseyim yok ilk kürüm oldugu için zorlamakta istemiorum
-
- Yeni Üye
asterix yazdı:proviron onu tetikler diyene inanmıcankoca testosteron tek başına kana karışamıyor muymuş da proviron zımbırtısı mı aktif edecekmiş
bende anlamadım uzun esterli oldugu için 3 4 haftayı bulur dedi provirona başla dedi bugun tam tetikler dedi
Proviron bazı tıbbi sorunlar için çok önemli bir ilaçtır. İnşallah ihtiyacınız olmaz. Kürün neden olduğu ereksiyon sorunlarında kullanmanız yararlı olabilir. Kanıtlanmış başka bir yararını duymadım ama olsun en azından bir şeyler satıyorlar, alıyorsunuz, piyasada para dönmüş oluyor, bu durgunlukta eczaneye az da olsa faydanız oluyor.
-
- Yeni Üye
standart yazdı:Proviron bazı tıbbi sorunlar için çok önemli bir ilaçtır. İnşallah ihtiyacınız olmaz. Kürün neden olduğu ereksiyon sorunlarında kullanmanız yararlı olabilir. Kanıtlanmış başka bir yararını duymadım ama olsun en azından bir şeyler satıyorlar, alıyorsunuz, piyasada para dönmüş oluyor, bu durgunlukta eczaneye az da olsa faydanız oluyor.
heer hangi bir ereksiyon sorunum yok nedense kürden verimmi alamıyorum anlamadım bilemiyorum penis büyür kalkar ereksiyon olursun aldıkca testoyu dediler alakasını görmedim normal ereksiyon penis kalkması öyle bi azma durumu yok boldenonda acılık yapmıor vs güç artısıda yok kiloda almamısım 1 ay oldu aksine vermişim
-
- Yeni Üye
beslenmeni ve ilaçlarını kontrol etmeni öneririm. Doktora gittiğin zaman
total testosteron
östrojen(e2)
FSH
LH
Prolaktin
bunlara baktır. Karaciğer oral kullanıldığı zaman bu kadar yükseliyor ilacı aldıktan sonra(kas içinden) 60 civarlarında geziyor.
İlaçlarını kontrol et kesinlikle. Dediğim testleri ilk işin olarak yap. NAC 600 isimli ilaç eczanede reçetesiz 10 tl. 20 suda eriyen tablet sana 10 gün gider.
total testosteron
östrojen(e2)
FSH
LH
Prolaktin
bunlara baktır. Karaciğer oral kullanıldığı zaman bu kadar yükseliyor ilacı aldıktan sonra(kas içinden) 60 civarlarında geziyor.
İlaçlarını kontrol et kesinlikle. Dediğim testleri ilk işin olarak yap. NAC 600 isimli ilaç eczanede reçetesiz 10 tl. 20 suda eriyen tablet sana 10 gün gider.
Bu nac600 Karaciğer sorunlarını çözüyor mu ?
Mik tistıl dan daha mı etkili ?
-
- Yeni Üye
standart yazdı:Bu nac600 Karaciğer sorunlarını çözüyor mu ?
ben milk thistle yi günlük 1000 mg olarak kullandım fakat karaciğer oranlarım çok yüksek çıktı. Yabancı forumlarda nacın çok işe yaradığını duydum ve kullandım.
karaciğer normal değerlerine döndü çok faydalı bir ilaç herkes denemeli
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Alexa [Bot], IBM Research [Bot] ve 0 misafir