Boldenon PCT Önerisi

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
dogukan62
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 2 kez
Aldığı teşekkür: 11 kez

Boldenon PCT Önerisi

Mesaj gönderen dogukan62 »

.
En son dogukan62 tarafından Pzt May 15, 2017 9:54 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Boldenon PCT Önerisi

Mesaj gönderen samet_61 »

3600 u tek seferde cakmıcaksın ama ;) son ıgneden sonra 2 hafta bekle 2 hafta sonra 1500 ondan sonrakı hafta 1500 daha cakman yeterli gelır
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

Hocam bence HCG kullanmay başlamadan önce bir test yaptır. LH, FSH, Total ve Free Testo değerlerin normal ise bence HCG'ye hiç bulaşma. Ben kullancak olsam gün aşırı olmak üzere 3 kere 500 ui HCG kullanırdım bu kür için illa kullanmam gerekseydi.
Kullanıcı avatarı
testo
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen testo »

dogukan62 yazdı:Merhaba arkadaşlar kürüm bitti. Testislerimin küçülüp küçülmediği konusunda kararsızım fakat ben küçüldüğünü hissediyorum. Kürüm 12 hafta 500 testo 400 boldenondu. 4 günde bir 1 tablet arimidex kullandım.
http://anabolicgameplan.blogspot.com.tr/
yolladığım sitedeki hesaba göre
Eğer kürde sonlara doğru hCG kullanımına başlayacaksanız, testislerin duyarlılığını kaybettiğini ve yüksek dozda hCG alımına ihtiyacınız olduğunu düşünerek vücudunuzda LH eksikliği olan gün sayısı x 40iu ile kabaca ihtiyacınız olan tetikleyici dozu hesaplayabilirsiniz.

(Örnek: 2 aylık bir kür sonrası PCT için başlangıç dozu hesaplarken 60gün x 40iu = 2400iu hCG)

bende 3 ay yani 90 günlük kür yaptığıma göre 90gün x 40ui = 3600 ui Prengyl oluyor.
Enjeksiyonları pazartesiden pazartesiye yapıyorum. O yüzden pazartesi prengyl vurup nolvadeks + klomen kullanmayı düşünüyorum. Her ikisinide sabah akşam 1 tablet olacak şekilde 4 hafta. yani 20 mg nolvadeks 100 mg klomen. Tedavi süresi boyunca beslenmemi koruyacağım. C,b kompleks vitaminleri, çinko+magnezyum kullanacağım. Ventolinde kullanmayı düşünüyorum.

PCT doğru mudur sizce?

Bir dahakine kür içinde yapmalısın bu hcg iğnelerini. Kür sonunda uygulamak yanlış. 2. haftadan itibaren haftalık 500 iu yeterli olurdu. Şimdi dediğin gibi kür sonunda testislere çalış sinyalini vermek için 3600 iu vurabilirsin. tek seferde değil 7 8 kerede karından yağ içine insulin şırıngası ile enjekte etmeni tavsiye ederim.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir