Fotoğraflı İlk kür başlangıç hakkında

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
akobeko
Yeni Üye

Fotoğraflı İlk kür başlangıç hakkında

Mesaj gönderen akobeko »

Hocalarım ve diğer üye kardeşler :) iyi günler,

Öncelikle
2 senelik düzenli fitness yapiyorum. Ve 5 senelik spor geçmişim var.

Daha önce Anabolic hiçbir ilaç kullanmadım.

Ve artık kür yapmayı düşünüyorum size fotoğraflarımı detayla bir şekilde gönderdim.

Bana ilk kürümde yardımcı sizden başka kimse olamicağını düşündüm :). İlk kürümde Test, Primo, Danabol düşündüm sizinde fikrinizi almak istedim ve vücuduma göre dozajını ne kadar ayarlayabiliceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok minnettar olucam. Şimdiden teşekkürler.

Şu anda tam olarak ölçemediğim için net olarak verebiliceğim tek ölçü olarak biceps yazabildim :)

Boy:173
Kilo: 74
Yağ oranım : %10
Biceps :40 cm

Resim Resim Resim Resim
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Fotoğraflı İlk kür başlangıç hakkında

Mesaj gönderen samet_61 »

jatomide spor yapıosan haruna sorsana bu ısın profesoru:D yerınde olsam evzane kürüyle baslarım orjınallık konusunda ıcın rahat olur

hic riske gorme rısksız temız kur olsun ıstıosan 8 haftanın ustune cıkma 8 hafta haftalık 500mg sustanon 300mg rimabolan gir sustanonu 250 ptesı 250 persembe olacak skeılde enjekte et ama sana tavsıyem eylulde kure basla sıcakalr gecsın kurun yanında mılkthıstle proscar ve cınko b12 alman.. ha rısk olsun canavar gıbı olım dıyosan 2 hafta daha sustanonu uzat 10 hafta sustanon 8 hafta rımabolan sustanon 10 lıra eczanede rımabolan yanı prımabolanda 17 lıra 10 hafta sustanon 200 lıra 450 cıvarıda oprımabolan tutar al sana 700 lıra cıvarına kür canavar gıbıde olursun gırebılıosan orjınal anavar gır yanına 4 hafta ama bence gırme susta prıma yeterlı gelecek patlama yasayacaksın kur ıcınde arımıdex alırsın 2 gune bır
akobeko
Yeni Üye

Mesaj gönderen akobeko »

@samet_61 hocam eyvallah dediğin cok mantıklı geldi 8 hafta iyidir zaten yağ oranım yeterince yerinde olarak düşünüyorum. Seni daha sonra ciddi şekilde rahatsız edicem :) şimdilik teşekkür ederim.
leqion
Yeni Üye

Mesaj gönderen leqion »

@samet_61
Haftalik dozajlari igne gunlerini birde nasil bir antrenman turu uygulanmasi lazim boyle bir kur ile tesekkurler
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

10 hafta sustanon 500mg 8 hafta prımabolan 300mg

ilk hafta 250 sustanon gırersın
2.hafta ptesi 250mg sustanon persembe 250 mg sustanon
3.hafta (sustanon kür sonuna kadar ptesi 250 persembe 250 seklınde)-300mg primabolan
10 .haftaya kadar bıu sekılde devam

gün aşırı 0.25 mg arimidex alırsın kürün 5.haftası 500mg pregnyl vurursun kürün 10 hafta son enjeksyondan sonra 2 hafta hıc bırı kullanmayacaksın 2 hafta sonra 1500mg pregnyl baktın cınsellıtke dusus ısteksızlık var bır hafta sonra 1500daha ıtelersın kür içindeyken gunluk cinko hapı alırsın b12 vıtamıni apıkobal al devedıkenı kullan yad aengınar hapı bulursan kullan ıdmanalrın su sekılde mesela buyumek ıcın haftada brı gun bır kas calıs derler ya bunda 2 ye cıkaracaksın ve daha sıddetlı ıdman yaparsın pıramıt cıkısı seklınde bol bol gaın er ve proteın tozu bcca amıno almnaya bak kurdeyken ve kurden sonra ... goguslerınde yanma kasınma olursa hemen buraya yazarsın ama sen yınede kur ısıne gırdınmı bundan sonra hep kur yapacagını hesaba kat ve rısklerı goze al yoksa hıc bulasma..

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir