Boldenon testo entate kürü yardım

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
freerunning
Yeni Üye

Boldenon testo entate kürü yardım

Mesaj gönderen freerunning »

selamın aleyküm dostlar öncelikle kendimden kısaca bahsedeyim 186 boy suanda 96 kilo belim 102 kol 38 1 sene önce sporu bıraktım 80 kilodayken bu kiloya cıktım spor geçmişim var güreş milli olarak yaptım kemik yapım iri işten gücten dolayı sporu bıraktım suanda tekrar baslıyorum öncelikle sorum su yag oranımı düşürükten sonramı küre girmeliyim 80 kilo düşüp belimi inceltmem lazım kür ilaclarını bu hafta alıyorum saklıcam zayıflayana kadar
ve kür programı nasıl olmalı agırlık beslenme vs ptc
forumu arastırdım ilk kür olarak bolde testo öneriyor cogu kişiler cevremde kimse bilmior bilenlere yardımcı olmuyor nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar lütfen biraz bilgileendiriniz

eski resimlerim 1 sene öncesi yeni resimleri atmadım yanlarım büyüdügünü söyleyim yukarlar aynı ama alt taraflar berbat oldugu için atmak istemdim :)
https://i.hizliresim.com/Xo2nY7.jpg
https://i.hizliresim.com/lyBo9r.jpg
Kullanıcı avatarı
barda
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 4 kez
Aldığı teşekkür: 16 kez

Re: Boldenon testo entate kürü yardım

Mesaj gönderen barda »

testo bolde ilk 6 haftada danabol olacak şekilde olabilir benimde bi yanlar gitmiyor ne yaptıysam olmuyor kardeşim 12hafta yapabilirsinde seninde dedigin gibi biraz diyet le yag oranını düşürdükten sonra gir küre daha fazla verim alırsın..

resimler açılmıyor bu arada haberın olsun
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: Boldenon testo entate kürü yardım

Mesaj gönderen samet_61 »

yag oranı yuzde 12 ye kadar ındırmek kurden once en mantıklı iştir boldenondan verım almak ıcın sure 12 hafta olmalı ama 12 hafta boldenon olan kurde 12 16 hafta arası testo almalısın ben amatorlerde 10 hafta uzerı tetso alımını tavsıye etmıyorum...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 1 misafir