Kilo Dozaj Sorunu

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
andres
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 3 kez
Aldığı teşekkür: 1 kez

Kilo Dozaj Sorunu

Mesaj gönderen andres »

Kilom 62 civarı primo-sustanone kürüne girmeyi düşünüyorum fakat kiloma göre 200 primo az 300 çok gibi aynı şekilde 250 sustanone az 500 çok gibi ne yapmam lazım arkadaşlar? 250 primo 350 sutanone yapsam diyorum ampüllerde kalanı diğer haftaya kadar saklayabilir miyim.
asterix
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Re: Kilo Dozaj Sorunu

Mesaj gönderen asterix »

ampulleri belirli sıcaklıkta tuttuktan sonra bi sorun olmazda 400 sustanon 300 rimobolan girersin fakat kilon baya aşağılarda ne kadar süredir spor yapıyorsun da steroid kullanmaya karar verdin ki?
andres
Yeni Üye

Mesaj gönderen andres »

Ampülleri oda sıcaklığındamı yoksa buzdolabında mı saklasam ağzıda açık kalıyor steril olması lazım ne yapcaz bilmiyorum.14 aydır spor yapıyorum ben aşırı ektomorfiyim.
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

Beslenme ve antreman planını da bizimle paylaşabilir misin ? Özellikle beslenmen steroid alırken çok önemli. Kötü bir beslenme streoid den az verim almak demek.
andres
Yeni Üye

Mesaj gönderen andres »

aet63 antreman klasik haftada 4 gün,setler 4 çarpı 8 olacak fakat hareketler konusunda hocamla net bir proğram çıkarcaz.beslenmede proteinler ağırlık çarpı 2 bulk kürü olacağı içinde karbonhidratlar ağırlık çarpı 6 civarı olacak.fakat benim sorum bu değil ampüllerede kalan steroidi nasıl sonraki hadtaya muhafaza edicem
asterix
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez
Aldığı teşekkür: 5 kez

Mesaj gönderen asterix »

oda sıcaklığında sakla buz dolabııına falan koyma, ampul olarak alıcaksan bi strafor köpük bişey al dik olarak sapla ona dolabına koy . normal süreçte beslenmen nasıl?
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

kurle alacagın kılo kalıcı olacak mı sanıyorsun? beslenme duzenını deıs bende bı zamanlar senın gıbıydım hjayvan gıbı yerdım kıloda alamazdım ıdman ısını sıkı tuttukca supplemente gomuldukce kılo almaya basladım
andres
Yeni Üye

Mesaj gönderen andres »

asterix teşekkür ederim ampülleri dik şekilde oda sıcaklığında steril bir ortamda saklamaya çalışacağım.samet61 tabiki kalıcı olmayacak fakat 12 haftada 7 8 kg alıp 5 kg sini muhafaza etmek gibi bir niyetim var.ayrıca beyler beslenmeyle suplamentle benim kilo almam o kadar yavaş ki bu gidişle 3 4 sene sonra 70 kg anca olacam başladığımda zaten 53 kg filandım buraya kadar geldim bundan sonrasıda birkaç kürle kendi çapımda bir kütle oluşturup onu uhafaza etmek.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir