TESTOSTERON PROPİONATE kürü

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Re: TESTOSTERON PROPİONATE kürü

Mesaj gönderen samet_61 »

hebennekal yazdı:Arkadaşlar daha önce sustanon primabolan küründeydim ancak sustanon çok yağlı olduğu için ağrılarından yürüyemeyecek duruma geldim ve 8.haftada kestim.bugün salonda bir abim propionate küründen bahsetti.ağrısı olmadığından ve çabuk cevap aldığından söz etti.deca'yla birlikte 8 hafta kullansam sizce nasıl olur?

ester yarılama surelerı farklı prıpıonate hemen etkı eder hemende cıkar o yuzden bulk kurlerınde onerılmez sustanonda 4 ester ve kaandan gec cıkar enjeksyon ıcın yontemler ıstede kurcalarsan gorursun jeller vs bınbır agrı kesıcı yontem mevcut yaglı ıgneler her zaman agrı yapar ıogneyı kasla derı altına vuruyorsan sıslık odem yapar ve 3 5 gun yurtmeyecek kadar cok agrısı olur onun yerıne sırıngaya tek sefer 500 ıtelemek yerıne patesı persembe 2 gun seklıdne enjeksyonalrı sustanonda yapmak ester yarılanma suıresı bakımındanda olumlu olacaktır
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

hebennekal yazdı:
firatram yazdı:Mg lar cok degilmis ben 2 gune bolmustum bacaktan Z trak yontemiyle enjekte ederek cozmustum.
Z trak dedigim igneyi vuricagin yeri parmaklarinla sikicaksin ignenin deriye girdigi yerle icerde kasa girdigi yer ayni dogrultuda olmuyor dolayisiyla ilac cikis yolu bulup geri tepmiyor.googledan bak gorsellerden z track injectiom diye arat.
Bide İlaclari karistirmadan ayri ayri vurmayi denesene ayri yerlere yani agrinin kaynagi miktarin cok gelip kasin emmedigi ilacin kas icine emilirken verdigi aci diye dusunuyorum.

kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, kas ilacı emerken o acı yaşanıyor.ama kısa zamanda bir çözüm bulamazsam elimde sustanon olmasına rağmen vazgeçeceğim bu kürden(zaten eczane kürü diye bayağı dalga geçtiler salonda).

o dalga gecenlere aldanma sen rant kurmuslardır elındekı cakma ılacları teleyeceklerdır ;) ama o dozajlarla pek bısı bekleme 500 sustanbon 300 prıma ya yukseltırsen farkı gorursun bazı arkasdlarda sustanonda prımatır cıkıs ınıs seklıden sasırtıcı dozajlarla kur yapıor sutanonda bır hafta 500 bır hafta 500 sonrakı hafta 250 sonrakı hafta 500 250 gıbı
hebennekal
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen hebennekal »

samet_61 yazdı:
hebennekal yazdı:
firatram yazdı:Mg lar cok degilmis ben 2 gune bolmustum bacaktan Z trak yontemiyle enjekte ederek cozmustum.
Z trak dedigim igneyi vuricagin yeri parmaklarinla sikicaksin ignenin deriye girdigi yerle icerde kasa girdigi yer ayni dogrultuda olmuyor dolayisiyla ilac cikis yolu bulup geri tepmiyor.googledan bak gorsellerden z track injectiom diye arat.
Bide İlaclari karistirmadan ayri ayri vurmayi denesene ayri yerlere yani agrinin kaynagi miktarin cok gelip kasin emmedigi ilacin kas icine emilirken verdigi aci diye dusunuyorum.

kesinlikle ben de öyle düşünüyorum, kas ilacı emerken o acı yaşanıyor.ama kısa zamanda bir çözüm bulamazsam elimde sustanon olmasına rağmen vazgeçeceğim bu kürden(zaten eczane kürü diye bayağı dalga geçtiler salonda).

o dalga gecenlere aldanma sen rant kurmuslardır elındekı cakma ılacları teleyeceklerdır ;) ama o dozajlarla pek bısı bekleme 500 sustanbon 300 prıma ya yukseltırsen farkı gorursun bazı arkasdlarda sustanonda prımatır cıkıs ınıs seklıden sasırtıcı dozajlarla kur yapıor sutanonda bır hafta 500 bır hafta 500 sonrakı hafta 250 sonrakı hafta 500 250 gıbı

dozajları yüksetleteceğim dediğin gibi, o mg'lerle pek bir şey olmuyor.
firatram
Yeni Üye

Mesaj gönderen firatram »

Hangi uclu igneyle vuruyosun hocam?
Kas icine enjekte ettigine eminmisin kisa kalmasin ucu?
hebennekal
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen hebennekal »

firatram yazdı:Hangi uclu igneyle vuruyosun hocam?
Kas icine enjekte ettigine eminmisin kisa kalmasin ucu?

yeşil uçla vuruyorum,kas içine enjekte edildiğinden eminim.bir kere kas içine gitmedi apse oluştu, diğerlerinde hiç apse yapmadı ama ağrıdan durulmuyordu.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 6 misafir