Yas 18 clenbuterol
Yas 18 clenbuterol
Merhabalar öncelikle hayırlı ramazanlar.Bir sorum olucakti yaşım 18 clenbuterol kullanmayı dusunuyorm sadece clen kullanicam bugüne kadar hiç bi steroid veya türevini kullanmadim clenbuterol doğal gelişime ve hormonlara bi etki yapmadığı için kullanmak istiyorm ne şekilde kullanmalıyım kas kutlesi kazandirir mi siz değerli hocalarimin tecrubelerinden yararlanmak istiyorum.
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 8 kez
- Aldığı teşekkür: 40 kez
Re: Yas 18 clenbuterol
kotto yazdı:Merhabalar öncelikle hayırlı ramazanlar.Bir sorum olucakti yaşım 18 clenbuterol kullanmayı dusunuyorm sadece clen kullanicam bugüne kadar hiç bi steroid veya türevini kullanmadim clenbuterol doğal gelişime ve hormonlara bi etki yapmadığı için kullanmak istiyorm ne şekilde kullanmalıyım kas kutlesi kazandirir mi siz değerli hocalarimin tecrubelerinden yararlanmak istiyorum.
astım ılacı yasın genc dogal yap;!!!!
İlacın ne olduğunu biliyorm ama şöyle bişey var ben bu işi meslek olarak yapicam doğal olarak belli bi seviyeye geldm zaten sonuç olarak bu ilacı ve diger steroidleri bi gün kullanicam clenbuterolun yaşla bi alakası var mı onu merak ediyorm tek başına ne fayda sağlar bunları öğrenmek istiyorm
-
- Yeni Üye
kotto yazdı:İlacın ne olduğunu biliyorm ama şöyle bişey var ben bu işi meslek olarak yapicam doğal olarak belli bi seviyeye geldm zaten sonuç olarak bu ilacı ve diger steroidleri bi gün kullanicam clenbuterolun yaşla bi alakası var mı onu merak ediyorm tek başına ne fayda sağlar bunları öğrenmek istiyorm
foto at bakalım ne kadar belırlı bır sevıyeye geldın
-
- Yeni Üye
samet_61 yazdı:kotto yazdı:İlacın ne olduğunu biliyorm ama şöyle bişey var ben bu işi meslek olarak yapicam doğal olarak belli bi seviyeye geldm zaten sonuç olarak bu ilacı ve diger steroidleri bi gün kullanicam clenbuterolun yaşla bi alakası var mı onu merak ediyorm tek başına ne fayda sağlar bunları öğrenmek istiyorm
foto at bakalım ne kadar belırlı bır sevıyeye geldın yasla alka su hormonal dengenı bozsun bozmasın gelısme cagını tam tamamlamadan hıc bır ılac tavsıye ben sahsen etmıyorum clenbuterolu kurumak ıcın kullanmak ıstıuosan tek basına fayda gormezsın kurumak ıcın wınstrol depot (ıgne) testesteron prop. la kombıne edersen faysaını gorursun tek basına nefesını acıp nabzını yukseltmekten baska pek bır ıse yaramaz
Fotoğraf nasıl atılıyor bulamadım ben ölçülerimi yazıyım
boyun:45
göğüs:112
omuz:126
kol:38
bel:82
Quadriceps:63
kalf:37
boy:1.77
kilo:79.5
boyun:45
göğüs:112
omuz:126
kol:38
bel:82
Quadriceps:63
kalf:37
boy:1.77
kilo:79.5
-
- Yeni Üye
olculerıın normal standartlarda ıdman yapmaya devam et macerayı bırak boyum 172 kolum 40 ve hıc kur yapmadım clen. kalp krızı ıhtımalı yuksek bır ılac bır daha dusun!!!
- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
Yaş çok erken herhangi bir takviye almak için
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 1 misafir