HOCALARIM YARDIM LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!'
-
- Yeni Üye
- Ettiği teşekkür: 18 kez
- Aldığı teşekkür: 25 kez
Re: HOCALARIM YARDIM LÜTFEN!!!!!!!!!!!!!'
Yukarıda yazdım. Buraya aynen kopyalıyorum. PCT dediğim şey tedavi demek. Yani sorunu cevapladım önce ama tedavi kelimesini kullanmak yerine PCT yazdım.
Kürden 15 gün sonra PCT uygulamalısın eğer steroid kürü yapıp tamamlayacaksan. Aşağıdaki ilaçların hepsi eczanelerde olup Nolvadex ve Klomen reçetesiz verilmemektedir. Bu ilaçlar PCT'nin temel ilaçları ve ondan dolayı önemli. Bir tanıdık bulmaya çalışmalısın.
4 hafta süresince
Günlük 1 hap(20 mg) Nolvadex
Günlük 1 hap (50 mg) Klomen
Günlük 1 hap (50 mg) Zinco
Günlük 1 hap Supradyn All Day Multivitamin
Günlük 1 hap (1000 mg) Ester-C
Şimdi kürünün son halini PCT ile yazar mısın ? Winstrol'u kullanacaksan en fazla 6 hafta kullanmalısın. Oxandrolone da 8 hafta kullanım ideal. Umarım doğru bir kür yapmana yardımcı oluruz.
Kürden 15 gün sonra PCT uygulamalısın eğer steroid kürü yapıp tamamlayacaksan. Aşağıdaki ilaçların hepsi eczanelerde olup Nolvadex ve Klomen reçetesiz verilmemektedir. Bu ilaçlar PCT'nin temel ilaçları ve ondan dolayı önemli. Bir tanıdık bulmaya çalışmalısın.
4 hafta süresince
Günlük 1 hap(20 mg) Nolvadex
Günlük 1 hap (50 mg) Klomen
Günlük 1 hap (50 mg) Zinco
Günlük 1 hap Supradyn All Day Multivitamin
Günlük 1 hap (1000 mg) Ester-C
Şimdi kürünün son halini PCT ile yazar mısın ? Winstrol'u kullanacaksan en fazla 6 hafta kullanmalısın. Oxandrolone da 8 hafta kullanım ideal. Umarım doğru bir kür yapmana yardımcı oluruz.
dün hastaneye gittim ve çok hapşurmamdan dolayı alarji ilaçı verdi sizce kullanmalıyımıyım yoksa küre etkisi dokunur mu hocam sizce ????

- lennox77
- Ettiği teşekkür: 156 kez
- Aldığı teşekkür: 330 kez
İlacın içeriği nedir ?
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
1.Risonel.(süspansiyon içeren burun spreyi)
2.Fixdual (levosetirizin dihidroklorür/montelukast sodyum) akşamları 1
3.Sudafed 5 gün sadece 1 sabah 1 akşam
Bunlar alerji için verdi çok hapşurmamdan dolayı... Hocam ne diyosun sizce
2.Fixdual (levosetirizin dihidroklorür/montelukast sodyum) akşamları 1
3.Sudafed 5 gün sadece 1 sabah 1 akşam
Bunlar alerji için verdi çok hapşurmamdan dolayı... Hocam ne diyosun sizce
cevap alamadım acaba bilgisi olan hocalarım var mı yukardakı SORU'MA??

En kısa zamanda atıyorum şuan 7 haftadayım degişim harıka
)

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 1 misafir