Zayiflama kürü (Oxandrolone, Strambafort, Turanadex vs.)

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Re: Zayiflama kürü (Oxandrolone, Strambafort, Turanadex vs.)

Mesaj gönderen aet63 »

cekirge yazdı:
aet63 yazdı:Eğer Clen'den etki alamadığını düşünüyorsan ve Bulgaristan'dan ürün getirtme şansın yoksa Ventolin 4 mg 100 tablet'i deneyebilirsin. Eczanelerde satılıyor 7,19 TL.

Önerin icin tesekkür ederim ama bundan gerisini diyet ve sporla götürmek istiyorum. Istedigim sekle kavusuncada bu sefer kütle artirmak icin beslenmeyi ve anteremani düzenliyicem. O zaman kür yaparmiyim yapmazmiyim verecegim 2 aylik arada belli olacak.

Not olarak belirteyim. Bu kürün bana katmis oldugu bir sey varsa, o da kas kütlemden zerre kaybetmemis olmamdir. Zayiflama yönünden yarari ne oldu karar veremedim cünkü asiri temiz beslenme ve sporla her halükarda olacakti.

Hocam zaten testo olmadan olan tablet ile yapılan kürlerde herkesin ortak şikayeti bu. Bir daha kür yapacak olursan mutlaka testo ile yapmalısın diye düşünüyorum.
madmax29

Mesaj gönderen madmax29 »

@metinav dediğim gibi bu işi ticari olarak yapmıyorum zaten banada getiren arkadaşım...ama alternatif olarak balkan pharmanın cleni var satıcılar satıyo..bence sahte clen almaktansa balkanın ürününü kullanabilirsin.
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

Balkan'ın fiyatı Sopharma'nın 2 katı kadar ancak hap başına doz daha yüksek. Çevremde bir kişi kullanacaktı ama sonra nasıl verim aldı hiç görüşemedim. Görüşürsem sorayım ve burada paylaşayım. Ama Balkan'ın ürünlerinde genelde sıkıntı çıkmıyor.
Kullanıcı avatarı
lennox77
Ettiği teşekkür: 156 kez
Aldığı teşekkür: 330 kez

Mesaj gönderen lennox77 »

Ben de aşırı titreme yapıyor Balkan Clenbuterol'ü ama enerji ve terletme açısından ben memnunum
Soru ve bilgi iletişimi için mail : lennox4177@gmail.com Facebook : http://www.facebook.com/lennox777
MAİL ADRESİM DEĞİŞMİŞTİR ARKADAŞLAR. BİLGİ ALIŞ VERİŞİ OLMASI KAYDIYLA MAİLLERİNİZİ CEVAPLANDIRMAYA YENİ MAİL ADRESİMDEN DEVAM EDECEĞİM
cekirge
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen cekirge »

Baslangic ve simdiki ölcüler.

Kilo: 85
Kol: 39 cm, Göbek: 94 cm , Gögüs: 102 cm

Kilo: 80
Kol: 39 cm, Göbek: 85.5 cm , Gögüs: 98 cm
samet_61
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 8 kez
Aldığı teşekkür: 40 kez

Mesaj gönderen samet_61 »

kas olmadan hacım olmadan yag yakmanın mantıgı nedır?karbonhuıdratı tamamen kesmekte buyuk hata poroteının baglanması karb olmazsa olmaz
cekirge
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 1 kez

Mesaj gönderen cekirge »

Kilolu sekilde kas yapmak demek 1 yil göbekli sekilde spor salonunda efor sarf etmek demek. Bunun eksileride motivasyon kaybi olarak geri dönüyor. Sonuctan oldukca memnunum. Yag oranini biraz daha düsürünce ihtiyactan 200-400 kalori artirip fit bir sekilde kütle almaya calisicam.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir