IGF-1 Kullanımı

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
akyuzse
Yeni Üye
Aldığı teşekkür: 1 kez

Re: IGF-1 Kullanımı

Mesaj gönderen akyuzse »

Benim satın aldığım kişi de karıştırmadan önce oda sıcaklığında saklamamı söyledi. Araştırdığım kadarıyla karıştırmadan önce bir süre oda sıcaklığında kalabilir ama 30 gün den fazla değildir heralde. Sen yine de dolaba koy bence.
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

fitt yazdı:Yani cleni tek girip clen bitince termojeniğin yanında mı giriyim l carnitineyi yoksa kür içinde clen ile birlikte mi almalıyım l carnitineyi . Benim bünyem cok güclü , 2 ölcek nox + 4 cay kasığı kahve iciyorum yine bir şey olmuyor :D

Farketmez. Ben olsam Termojenik ile beraber kullanırdım. Zaten Clenbuterol, L-Karnitin ve Termojenik sayesinde yakacağın yağdan fazlasını yakmana imkan sağlayacak. Ondan dolayı biraz etkisiz ve gereksiz olur Clenbuterol yanında diye düşünüyorum.
fitt
Yeni Üye

Mesaj gönderen fitt »

akyuzse yazdı:Benim satın aldığım kişi de karıştırmadan önce oda sıcaklığında saklamamı söyledi. Araştırdığım kadarıyla karıştırmadan önce bir süre oda sıcaklığında kalabilir ama 30 gün den fazla değildir heralde. Sen yine de dolaba koy bence.

Bunada ben cevap vereyim o zaman hep siz benim sorularıma cevap verdiniz. Eğer karıştırmadan önce dolaba koyarsa kristelleşiyormuş ve su katıldığı zaman verim düşüyormuş. Toz donuyormuş kismen. Aldığım kişiye sorduğumda bu ürünler bize Canada'dan geliyor kargo ile birşey olmuyor bende dışarda güneş görmeyen bir yerde tutuyorum dedi.

Dolaba koymak sıkıntı yaratıyormuş, su ile karıştırmadan önce.
All Day, All Night, Body Building My Life...
fitt
Yeni Üye

Mesaj gönderen fitt »

Arkadaşlar sizce t3 mü kullanıyım yoksa t4 mü kararsız kaldım . Amaç yağ yakmak kürü de yazmıştım önceki mesajlarda
All Day, All Night, Body Building My Life...

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: IBM Research [Bot] ve 4 misafir