IGF-1 Kullanımı

Steroidlerle İlgili Genel Soru ve Paylaşımlarınızı Yapabilirsiniz..
fitt
Yeni Üye

Re: IGF-1 Kullanımı

Mesaj gönderen fitt »

Bu kış 12 hafta deca enant girdim . Bu hafta 13 haftalık tren acetat testo prop masteron küründen cıkıyorum . 1 ay pct yapıcam pct yanında pgcl kullanıcam . Pgcl bitince yani ramazan sonrası bu 2 aylık kürü giricem ve aralığa kadar vücudu dinlendiricem . Aralıkta Sterod + gh girmeyi düşünüyorum . Clen ve t3 dosajları şöyle ; T3 = 6 gün 1 tab
22 gün 2 tab
1 Hafta Off
6 gün 1 tab
22 gün 2 tab

Clen = 1. Hafta = 3
2. Hafta = 4
3. Hafta = 5
4. Hafta = 2 gün 5 , 5 gün 6
5. Hafta = Off
6. Hafta = 3
7. Hafta = 4
8. Hafta = 5
9. Hafta = 6

Bu arada peptidlerin ya da pregnylin suyla karışmadan yani toz halde oda sıcaklığında durmasında bir sakınca var mı ? Ve bu 2 aylık kür , programla iyi sonuc alır mıyım sizce
All Day, All Night, Body Building My Life...
aet63
Yeni Üye
Ettiği teşekkür: 18 kez
Aldığı teşekkür: 25 kez

Mesaj gönderen aet63 »

T3 ü bırakırken 2 tabletten direkt bırakma bence aşağıya doğru indir ve hatta son kullanımlar yarım tablet bile olabilir biraz verim kaybını göze alıyorsan o hafta süresi içerisinde. Bu T3 doğal üretiminin daha kolay ve daha çabuk başlamasını sağlayacaktır.

Clenbuterol yerine Ventolin neden kullanmıyorsun ? Bir nedene veya tecrübene bağlı değilse ben Ventolin'in daha güçlü bir ilaç olduğunu düşünüyorum. Clenbuterol olarak da Balkan Pharma kullanacaksındır umarım. Sopharma'nın çok sahtesi var ve satıcı bile anlamıyor genelde eski bir satıcı değilse ürünün sahte olduğunu.

Bildiğim kadarı ile var. Dolapta saklanmalı. Ve 30 gün boyunca maksimum saklanabilir. Ve yine araştırdığım kadarı ile bakteriyostatik su ile karıştırılırsa 8 hafta saklanabiliyor. Bu bilgiyi Pregnyl'in saklanma koşullarını araştırırken bulmuştum. Ama kesinlikle değişmeyen şey dolapta saklanması gerektiği.

Düzgün beslenmen var, antreman programın da iyidir diye düşünüyorum. Ürünlerin iyi. Hem Mod Grf 1-29 hem de IGF-1 kullanıyorsun. Ben yine de PGCL'den uzak durulması gerektiğini düşünüyorum ama kararında kararlıysan seni engelleyemeyiz sonuçta.

Aralıkta steroid + GH gireceğine, steroid + CJC 1295 DAC + GHRP6 kullan derim. Ben sentetik GH yerine, peptid üzerinden GH tetiklenmesini daha doğru buluyorum. O zamana yakın tekrardan bir konu açarsan herkes de sana yardımcı olacaktır.

İyi günler.
fitt
Yeni Üye

Mesaj gönderen fitt »

T3 yerine T4 kullanma kararı aldım . Yine aynı dosajlarda alıcam bunu da bırakmadan son gün düşük doz mu almalıyım ? Ayrıca elimde 250 tablet sopharma clen var daha öncede clen kullandım ama bu daha farklı gözüküyor . Bir öncekinden verim alamamıstım . Bunun sahte olup olmadığını nerden anlayabilirim ? Clen ventolinden daha etkili diye biliyorum . Pgclyi dün aldım , peptidlerle birlikte kullanmıycam peptidden önce kullanıcam dayanamazsam bırakırım . Stano oxadan sonra saw palmettolu bir supplement kullanıcam bunun haricinde pct veya mct gerekli mi ? Bu arada şu ana kadar olan yardımlarınız için çok teşekkür ederim
fitt
Yeni Üye

Mesaj gönderen fitt »

Ayrıca pregnyli dolapta saklıyacağım fakat peptidler 1 haftadır gardrobumda duruyor . Peptidler karısmadan önce bir sorun olmuyor diye biliyordum yanılıyor muyum
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

fitt yazdı:T3 yerine T4 kullanma kararı aldım . Yine aynı dosajlarda alıcam bunu da bırakmadan son gün düşük doz mu almalıyım ? Ayrıca elimde 250 tablet sopharma clen var daha öncede clen kullandım ama bu daha farklı gözüküyor . Bir öncekinden verim alamamıstım . Bunun sahte olup olmadığını nerden anlayabilirim ? Clen ventolinden daha etkili diye biliyorum . Pgclyi dün aldım , peptidlerle birlikte kullanmıycam peptidden önce kullanıcam dayanamazsam bırakırım . Stano oxadan sonra saw palmettolu bir supplement kullanıcam bunun haricinde pct veya mct gerekli mi ? Bu arada şu ana kadar olan yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Ventolin'in etken maddesi olarak daha sonra keşfedilmiş bir etken madde ve daha uzun sürede beta2 reseptörlerini duyarsızlaştırıyor. Bu süre de 3 ayı buluyor. Ondan dolayı 2 aylık gibi bir kullanımda Ventolin'den daha yüksek verim alırsın diye düşünüyorum. Benim Clenbuterol-Ventolin karşılaştırmasında Ventolin'i daha iyi görmemin de tek nedeni budur.

Tiroid hormonu ekstra alacaksan katabolik etkisini göze almalısın bu T3 ve T4 için de geçerli. Anabolik steroid olan bir definisyon küründe Tiroid hormonu kullanmak daha mantıklı geliyor bana yüksek anabolik etki içeren bir metabolizmaya sahip olacağın için. Bunda da az dozdan başlayıp belirlediğin üst dozda maksimum iki hafta geçirip düşüşe geçirmelisin. İlk hafta 4 gün 50 mcg - 3 gün 100 mcg T4 ile başlayıp son hafta da 3 gün 100 mcg - 4 gün 50 mcg T4 ile bitirebilirsin örnek olarak.

Ben hala Stanozol-Oxandrolone kullanmandan yana değilim. Hem karaciğerine güzel yükleneceksin hem de Testo kullanmayacaksın. Ancak Saw Palmetto kullanımını Stanozol-Oxandrolone ile beraber yapabilirsin. Alacağın Saw Palmetto Solgar marka olmasın. Dr. Quick's diye bir marka var onu kullanabilirsin eski ve güvenilir bir markadır.

Standart dışı bir anabolik steroid kullanımı olduğu için bir tablet küre klasik PCT önermem doğru değil. Bu konuda lennox hoca cevap verirse daha doğru olur bence. Vücut tepkilerin de önemli tabi tablet anabolik steroid kullanımından sonra.

fitt yazdı:Ayrıca pregnyli dolapta saklıyacağım fakat peptidler 1 haftadır gardrobumda duruyor . Peptidler karısmadan önce bir sorun olmuyor diye biliyordum yanılıyor muyum

Bu soruyu satın aldığın kişiye sorarsan daha doğru olacak.

İyi günler.
fitt
Yeni Üye

Mesaj gönderen fitt »

Saw palmetto olarak elimde yurt dısından getirttiğim pharma freak testo freak var fena değildir . T 3 kataboliğe soktuğu için t4 ü tercih ettim ve acıkcası biraz kücülmek sorun yaratmaz , fazla genişlediğini düşünüyorum . Benim için şu an önemli olan yağ yakımı ; cabuk kilo alan bir yapım var yani genişlemek benim için kolay fakat yağ vermek zor . Ramazandan sonra bu kürü kullanıp sonrasınds termojenik yağ yakıcılar ile devam etmeyi düşünüyorum 2 ay . Cardio günleri de efedrin eklemeyi düşünüyorum sonrasında aralık gibi bahsettiğim küre girmeyi düşünüyorum. Bu arada elimde l carnitine de var . Clen ile birlikte sabah koşularından önce almalı mıyım yoksa kür sonu termojenik yağ yakıcımla mı kullanıyım ? Termojenik yağ yakıcımda carnitine bulunmamakta
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

fitt yazdı:Saw palmetto olarak elimde yurt dısından getirttiğim pharma freak testo freak var fena değildir . T3 kataboliğe soktuğu için t4 ü tercih ettim ve acıkcası biraz kücülmek sorun yaratmaz , fazla genişlediğini düşünüyorum . Benim için şu an önemli olan yağ yakımı ; cabuk kilo alan bir yapım var yani genişlemek benim için kolay fakat yağ vermek zor . Ramazandan sonra bu kürü kullanıp sonrasınds termojenik yağ yakıcılar ile devam etmeyi düşünüyorum 2 ay . Cardio günleri de efedrin eklemeyi düşünüyorum sonrasında aralık gibi bahsettiğim küre girmeyi düşünüyorum. Bu arada elimde l carnitine de var . Clen ile birlikte sabah koşularından önce almalı mıyım yoksa kür sonu termojenik yağ yakıcımla mı kullanıyım ? Termojenik yağ yakıcımda carnitine bulunmamakta

T4 de T3'e dönüşür sonuç olarak. Genelde T4 miktarı / 5 gibi düşünebilirsin dönüşen T3 miktarını okuduğum kaynaklarda böyle yazıyordu. T4'ten alacağın katabolik etki fazla olmasın istiyorsan günlük 200 mcg'yi geçmezsin. Ama günlük 200 mcg de senin T4'den beklentini karşılar mı o da tartışılır. Bence Clenbuterol ile termojenik aynı anda kullanma. Zaten metabolizmanı uçuracaksın bir de termojenik alırsan bu durumda tehlike yaratabilir benim görüşüm. Efedrin duyduğum kadarı tehlikeli bir ilaç daha önce kullandın mı bilmiyorum ama bence onu çıkar bu küründen. Clenbuterol ve T4 aynı zamanda olabilir. Termojenik kür sonralarına bırakırsın. Karar senin.
fitt
Yeni Üye

Mesaj gönderen fitt »

Termojeniği kür sonu kullanıcam . T4 ü 200 mcg alıcam fakat sorum şuydu ; l carnitineyi clenle birlikte mi kullanmalıyım yoksa kür sonu termojenik ile mi ? Bir de t4 ü siz kac mcg tavsiye ediyorsunuz yağ yakımı icin
aet63
Yeni Üye

Mesaj gönderen aet63 »

L-Karnitin gayet de Termojenik ile kullanılabilir. Zayıf bir bünyen yok ise sıkıntı olmayacaktır. Bir kere deneyip görmen lazım. NOX alıp bayılan insanlar bile biliyorum ondan dolayı bünyeye göre değişir alacağın etki ve verim.

Ben bir tavsiye vermiş olmayayım ancak dediğim gibi yüksek katabolik etki görmeden, doğal üretime en ortalama zarar ile olan kullanım yabancı kaynaklarda sınır olarak 200 mcg gösterilmiş. Ondan dolayı da ben de öyle söyleyeyim. Tiroid gibi ciddi konularda tavsiye vermek yerine kaynak göstermeyi tercih ederim. Sen kendi kararına göre az üstüne çıkıp yağ yakma etkilerini görebilirsin.
fitt
Yeni Üye

Mesaj gönderen fitt »

Yani cleni tek girip clen bitince termojeniğin yanında mı giriyim l carnitineyi yoksa kür içinde clen ile birlikte mi almalıyım l carnitineyi . Benim bünyem cok güclü , 2 ölcek nox + 4 cay kasığı kahve iciyorum yine bir şey olmuyor :D

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir